A-Fan Fiction Bulgaria
За да използвате пълноценно целият форум и да можете да виждате и коментирате всички секции, е желателно да се регистрирате или да влезете във вече създаден от Вас профил!

ЛЕКСИКОНЧЕ

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Nao~hime on Нед Окт 05, 2014 4:32 pmДнес забелязах раздвижване тук и си помислих, че ще е забавно да си имаме и лексикон на форума. По-късно днес лично ще го попълня. :)

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то?
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..?
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?
14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?
15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :))


Последната промяна е направена от Nao~hime на Нед Юни 07, 2015 3:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Престанахме да търсим чудовищата под леглата си, когато осъзнахме, че те са вътре в нас... ---> Хийт Леджър като Жокера
avatar
Nao~hime
Админ
Админ

Scorpio
Брой мнения : 1880
Точки : 1453
Join date : 27.09.2013
Години : 34
Местожителство : ... когато сънищата са реалност, а реалността е сънища...

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by SilverLibra on Нед Окт 05, 2014 5:30 pm

Ооо звучи забавно... Ще се включа ^.^
1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си, какво щеше да бъде то? - Аляска... Влюбена съм в това име от години. Ако някога имам дъщеря ще я кръстя така...
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде? - художник. От малка си мечтая да стана известен художник и творбите ми да бъдат излагани в галерии. Друг е въпроса, че нямам особен талант за това xD
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - забавен. Животът ми винаги е бил лишен от забавление...
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - Бил Гейтс. Бих искала да разбера какво е усещането да си най-богатия човек на света.
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той ? - не мисля, че аз съм човекът, който има право да решава такива неща :)
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той? - околосветско пътешествие (още една моя мечта)
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - прекалено съм неуверена и в следствие на това необщителна. Това най много искам да променя в себе си.
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - голям съм песимист по отношение на любовта. Да кажем, че за мен тя не е толкова красива колкото всички я описват... За това ще кажа вечното щастие. От друга страна пък ако си вечно влюбен ще си и вечно щастлив... Парадоксите нямат край :D
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - птица... Щях да съм птица и да отлетя някъде надалеч...
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - на някоя друга планета xD
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - ренесанса. Просто обожавам този период. И музиката... И картините...
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - всичко. Просто всичко.
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Бог е един и вече си има 10 заповеди. Няма смисъл да ги променям...
14. Ако ти остават 24 — часа живот.. какво би направил? - скок с парашут... и няма нужда парашута да се отваря... все пак 24 часа :D
15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :)) - цветна, щура и незабравима. Връхлита изведнъж и те оставя неспособен да мислиш


avatar
SilverLibra
FanFic Writers

Брой мнения : 653
Точки : 160
Join date : 20.09.2013
Местожителство : В средната земя

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by ivi on Нед Окт 05, 2014 6:47 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то? - Иви, ама само Иви - не Ивана :D
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде? - Защитник на правата на животните, или нещо, което дава известност на веганството.
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - Вълнуващ, може би?
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - Не се сещам за такъв човек.
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той? - Някой, който да е полезен за цялото човечество - някой, който прави хората по-добри трябва да живее.
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той? - Наистина не ми трябва нищо, но пък кой би отказал един концерт на EXO, нали? :D
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - Да не съм толкова мързелива.
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - Вечното щастие. Пък ако то съдържа и вечна любов - още по-добре :)
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - Или човек, или птица.
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - Сигурно щях да си остана тук.
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - Бъдещето брои ли се? :D Но не за винаги, просто ми е любопитно какво ще бъде.
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - Всички трябва да се стараем да правим повече добро.
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Ще повторя миналия въпрос, но наистина - колко по-хубав щеше да бъде света ако мислехме как да направим хората, животните и растенията щастливи, вместо да злобеем един срещу друг и да само да се нападаме?
14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - Бънджи... или да се правя на таен агент (това ми дойде отвътре :D )
15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :)) - Щях да съм любов, която да може да влезе в сърцето на всички и да ги направи щастливи :)

Май някои от отговорите ми са доста.. ъъ.. банални ли е думата? :D Но както и да е... надявам се никой да не завърта очи и да въздъхва, докато го чете :D (ако го прочете изобщо :D )


avatar
ivi
VIP

Брой мнения : 301
Точки : 365
Join date : 05.08.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Nao~hime on Нед Окт 05, 2014 7:36 pm

Нали обещах да си го попълня, ето го и отговора ми:

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си, какво щеше да бъде то?---> Мразя Мария. Ето защо бих избрала името Мимарин. И да, щях да съм японка... Ех, мечти!

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?---> Писател. Фотограф. Пътешественик.

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?---> Еднообразен. Само книги и музика. Без нищо друго.

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?---> На главната героиня от фенфика ми ''Удоволствието на тълпата''. Едно към едно описвам себе си. >.<

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?---> Живота на сина ми. Няма значение дали ще е добър или лош, има значение само това, че той ще живее за сметка на мене.

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?---> да се запозная лично с Джи Драгън. Изобщо няма да изглеждам като екзалтираните фенки и да се опитвам да го опипам. Просто да стоя до него и да го гледам. Само това.

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..?---> Да не бъда толкова възпитана и да не се извинявам на всяка крачка. Приличам на лигла от класа...

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?---> Нито едно от двете. Животът е живот едва тогава, когато дори и от щастието те боли. За любовта не ми се говори. Тя е илюзия.

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?---> Човек.

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?---> В Япония. В провинцията. Там, където още се усеща духа на отминалите епохи.

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?---> Щях да кажа през периода Токугава в Япония като някоя благородна госпожица, запленена в театъра но и онна-гата, ама после осъзнах, че ми се иска да имах интернет и да бъда независима жена. :) Така, че в настоящата.

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?---> Агресията. Различията. Войната. Изброих три, но и трите са като едно цяло.

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?---> Няма нужда от Бог. Като гледам никой не се подчинява на тези заповеди. Може би само една: ''Не вярвай в мен. Вярвай само на себе си.''

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?---> Нищо. Ще го прекарам така, както всеки друг.

15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :))---> Майчина. Любовта, от която всеки има нужда, но никой не си признава.
Престанахме да търсим чудовищата под леглата си, когато осъзнахме, че те са вътре в нас... ---> Хийт Леджър като Жокера
avatar
Nao~hime
Админ
Админ

Scorpio
Брой мнения : 1880
Точки : 1453
Join date : 27.09.2013
Години : 34
Местожителство : ... когато сънищата са реалност, а реалността е сънища...

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Bling`sFOX~ on Нед Окт 05, 2014 10:51 pm

Лелее....това е мега якото.
1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то? - Ами аз още от малка не си харесвах името, винаги съм харесвала име като Александра, но с течене на времето промених мнението си и всъщност не бих сменила името си.
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?- . Високо платен художник, макар да не умея, но просто обожавам да рисувам. Другото е помощник стилист...обичам да избирам съчетая,макар самата аз да не го правя върху себе си.
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - разнообразен, активен, пълен с приятели и радостни мигове.
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - преди кпоп-а бих искала живота на някой богатаж, но сега бих искала живота на някой от Shinee само, за да се убедя че живота им е повече мъчение от колкото обратното.
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?- Някой който е заслужил това от мен.
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?- Джонгхюн*гледа засрамено*......не че нещо ама.....малко съм влюбена хд.
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - тялото.....никога не съм имала хубаво тяло, никога не съм се гордеела с това и щом не мога да го променя по друг начин бих се надявала по този.
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - някои биха казали вечната любов, защото тя носи вечно щастие...е аз съм обратното. Бих избрала вечното щастие, а на въпроса защо  ще отговоря ..е може би не вярвам във любовта...н зависимо вечна или не.
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?- човек. Няма по-голямо животно от човека хд.
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - Винаги съм искала в Ню Йорк или Маями, сега в Корея...като цяло на много места..искам да живея навсякъде хд
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - не бих променила епохата в която живея в момента
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - Възприетието на хората. Защо никога не можем да бъдем еднакви?
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Ох сложно.
1. Обичай
2. Не мрази
3. Не обивай
4. Прави добро на всеки
5. Бъди добър(надявам се не е същото като 4.)
6. Помагай
7. Не забравяй
8. Живей за себе си
9. Плачи само когато си заслужава наистина
10. Бъди себе си винаги.

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - Бих плакала много защото не искам да умирам, бих прекарала цялото си време с любимите хора, в моя случай със семейството ми. Бих събрала майка и татко в една стая и бих им казала че никога не съм се сърдила на никого за решенията които са взимали, защото макар на момента да съм ги упреквала разбирам че всичко което правят е за мен и брат ми. Бих се срещнала с всички момичета в ннета които считам за наистина близки и бих забила шамар на всеки който успее да развали тези 24 часа.
15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :)) - Жалко..не искам да съм любов хд...Искам някой друг да бъде любов за мен :)


avatar
Bling`sFOX~
VIP

Aquarius
Брой мнения : 4185
Точки : 2644
Join date : 06.05.2013
Години : 24
Местожителство : Jonghyun's house >""<

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by dreamcatcher on Нед Окт 05, 2014 11:48 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,какво щеше да бъде то?--Преди година бих казала Стефани, но сега не бих го променила харесвам си го такова каквото е...

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?-Художник- вече съм се насочила към тази професия, но дали ще я достигна...:D

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?-ОТКАЧЕН с много щуротии, забавления и романс..

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?-Може би на най-добрата ми приятелка..

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?-Не съществува такъв човек, който да го заслужава...

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?-Може би човека, на когото разчитам да бе до мен...

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..?-Нищо, твърде много обичам недостатъците си...

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?-Любов все пак без нея няма и щастие...

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?-Може да прозвучи странно, но бих искала да съм пчела...

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?-В територията на разрушен завод, в който има старо общежитие и детска градина порутено място с празни стени и зловещи коридори, където едно момиче може да твори на спокойствие...

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?-Не мърдам никъде...

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?-Ъъъ...

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?-Какъв е смисъла от правилата като никой не ги спазва..Може би "Почивай в делничните дни."

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?-Щях да призная какво изпитвам към определен човек..

15. Ако си любов каква любов ще си?-Забранена...
avatar
dreamcatcher

Pisces
Брой мнения : 54
Точки : 4
Join date : 25.09.2014
Години : 20

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by WhiteXxFoxie on Нед Окт 19, 2014 11:04 pm

Ами и аз да се включа.
1.Честно, аз си харесвам името, но не знам защо ужасно много ми допада името Жаклин.Може би, защото доста си падам по Франция. :D
2.Те са няколко на брой.Първата, която ми е и детската мечта за професия е дизайнер.Другите ги искам от както поотраснах малко.Певица и актриса, а напоследък ме влече и писател.Може би са професии, които всеки би посочил, защото носят известност, но при мен не заради това.
3.Сигурно интересен.
4.Може би някой Нина Добрев.Не знам изобщо защо.Просто тя е първия човек, за който се сетих.
5.Майка ми.
6.Не знам.Би ми харесала някоя интересна книга.
7.Нямаше да бъда толкова срамежлива.Доста проблеми бих си спестила така. :D
8.Вечната любов, защото би ми донесла и вечно щастие.
9.Човек.
10.Франция, Англия, по-точно Лондон или Южна Корея, Сеул.
11.Не знам дали се наричаше викторианска, но през 16 век и то само заради роклите.
12.Може би неприемането на различните.
13.Ами честно не знам.Не съм се замисляла.
14.Бих ги прекарала с най-близките си хора, защото това ще е последният път, в който ще ги видя и ще се уверя колко са уникални.
15.Може би силна или страстна и изпепеляваща.


Последната промяна е направена от WhiteXxFoxie на Пет Авг 28, 2015 12:56 am; мнението е било променяно общо 2 пъти


avatar
WhiteXxFoxie
FanFic Writers

Virgo
Брой мнения : 279
Точки : 320
Join date : 19.03.2013
Години : 21

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by ^Kim Mimi^ on Пон Окт 20, 2014 3:58 am

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то? Пак щеше да е Мария, но ао можеше да сменя фамилията си, то тя щеше да е Ким.. За българска-Иванова.
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде? - Актриса и певица
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - Динамичен
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - Хюрин от SISTAR
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той? - Някой човек, на койтто адски много съм държала, а той си е заминал неочаквано.
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той? - Еднопосочен билет до Сеул.
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - Непукизма ми
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - Вечната любов. Любовта прави щастието.
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - човек
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - В Сеул, Пекин или Тайпей
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - Ренесанса. Харесват ми роклите на аристократките.
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - По-голямо човеколюбие.
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Ако бях Бог нямаше да има заповеди. Всеки човек се ражда с разум и само може да реши кое е правилното за него.
14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - Ще ги прекарам с най-скъпите ми хора, но за съжаление дори това да се случи... Невъзможно е, защото те са разпръснати из България.
15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :)) - Като вятъра. Непостоянна и духаща от всякъде.
avatar
^Kim Mimi^
FanFic Writers

Aries
Брой мнения : 1617
Точки : 295
Join date : 12.12.2012
Години : 23
Местожителство : Родом: Враца; В момента: Пловдив

Вижте профила на потребителя http://a-fanfiction.bulgarianforum.net/t356p45-topic#14387

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by ProudElfHere~ on Чет Яну 08, 2015 2:34 am

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то?
- Преди не бях се замисляла за това, но много ми допада името Джесика.

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде? - Може би, медицина.

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - Обикновен, без всичкото това напрежение и определено малко повече щастливи моменти.

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - Има едно момче от класа ми, на което много му се чудя как живее и тъй като не разговаряме много, може би неговия живот. Просто ми е супер интересно какъв му е живота, защото винаги се държи страшно яко и бълва шеги, ама буквално на две минути.

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той? - Все още не съм загубила важните за мен хора, така че няма такъв човек.

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той? - Възможността да видя всички к-поп идоли, актьори и т.н. събрани на едно и също място и да се нарадвам на гледката (като почнеш с Infinite, Exo, Bangtan Boys, Shinee, Mblaq, Block B, Boyfriend, Btob, Got7, Madtown, Winner, iKon, Hotshot, Myname, Beast, Lee Min Ho, Wu Yi Fan, Luhan, Yoon Shi Yoon и други, макар че Крис и Лухан не са корейци, но все пак бяха част от Ехо...)

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - Това че съм супер стеснителна, срамежлива и понякога думите ми са не на място или просто са пред неподходящия човек.

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - Вечната любов, защото тя носи щастието.

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - Лъв - винаги съм харесвала лъвовете.

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - В залата, където тренират Got7 хD. Няма да е там, ами някъде из Южна Корея предполагам.

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - В миналото - изглежда ми така, като че ли там е било много по-добре, отколкото сега е при нас

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - Всичко и най-вече егоизма на повечето хора и това, че се имат за нещо повече от останалите

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Не съм се замисляла.

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - Щях да кажа всичко, което имам на всеки, а ако ми остане време след това бих искала да го прекарам със семейството си и много важен за мен човек.

15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :)) - Не бих желала да съм любов - понякога е толкова фалшива, че ми идва някак в повече.


Последната промяна е направена от BTS <3 на Вто Юли 07, 2015 3:25 pm; мнението е било променяно общо 3 пътиMy bae ~
avatar
ProudElfHere~
VIP

Leo
Брой мнения : 668
Точки : 966
Join date : 14.11.2014
Години : 17
Местожителство : somewhere in the army xD

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Minzyy on Чет Яну 15, 2015 4:34 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то? - Може би нещо по-кратко...като Изабел. Никога не съм харесвала името си поради факта,че е прекалено дълго.

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?- Определено писател. С интригуващ живот, динамичен, който да описвам в книгите си.

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - Интригуващ.

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - И Темин. Даа живота на момче.

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той? - Сестра ми. Всичко давам за малкото зло.

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да е той? - Брат ми. Само и единствено той. Но за жалост това няма как да се сбъдне.

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - Мм ината. Няма да е лошо да съм малко по- отстъпчива в някои случаи.

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?- Вечното щастие. То върви ръка за ръка с любовта. Не може да бъдеш щастлив без да си изпитал товаа адски объркващо чувство, наречено любов.

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - Човек. Няма по уникално същество от човека.

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - Някъде, където ще имам възможност да се реализирам и да живея добре.

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - Средновековието. Привлича ме всичко свързано с него. Хората, дрехите, статута в обществото, интригите между аристократите.

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?- Тесногръдството и безсърдечието. Отхвърлянето на различните и бедните. Пренебрегването на болните и сакатите.

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?
- Никога не предавай приятел.
- Никога не подминавай нуждаещ се.
- Не вярвай в Бог, вярвай в себе си.
- Не мрази никого.
- Не посягай на човешкия живот.
- Не наранявай живо същество.
- Не променяй природата и природните блага.
- Не завиждай на ближния си.
- Не бъди алчен.
- Не бъди егоист.

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - Бих ги прекарала със семейството си.

15. Ако си любов каква любов ще си? - Болезнена, обсебваща, изцяло поглъщаща и изгаряща.


avatar
Minzyy
VIP

Leo
Брой мнения : 1084
Точки : 901
Join date : 02.05.2012
Години : 20
Местожителство : Там, където денят среща нощта...

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Leo_Flame on Вто Фев 03, 2015 10:15 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то?-Ами...мисля че Розали, защото страшно ми допада.
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?-певица или актриса, пък и писател... хД
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?-Вълнуващ.
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?-Bobby. хд
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?-не съм изгубила никого все още,
надявам се и занапред.
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?-да заживея в Сеул и да имам възможността да срещна всички мои к-поп айдъли.
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..?-Може би да не бъда толкова болезнено пряма, защото често наранява хората, но...
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?- Вечното щастие, защото щастието е съпътствано с емоции като любов. :д
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?- Човек.
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?- Южна Корея, Сеул. :дд
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?-Средновековието, мисля.
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?- Бих премахнала подигравателността...
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?
14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?- Ще се опитам да ги направя най-щастливите в живота ми, прекарани с близките хора.
15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :))-страстна, подлудяваща...


"It's better to be hated than ignored."
G-Dragon

avatar
Leo_Flame

Брой мнения : 55
Точки : 0
Join date : 17.01.2015
Местожителство : Сеул...иска ми се ;д

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by dreamsformagic on Пет Май 15, 2015 4:17 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то?
- Харесвам името си, но... обожавам и името Кейт ( знам, странна съм, знам ).
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде? - Искам отдавна да стана моден дизайнер, но не ме бива и много в рисуването... а ако не това поне да направя някое аниме, може би. *-*
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - ... по-забавен и изпълнен с магия ( добра ест. ), а и идолите ми щяха да могат да говорят на български и да живеят с мен ( мечти ).
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - Някой идол или приятелка ( има едно момиче... винаги ми е било чудна как гледа тя на живота ).
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той? - Ако ще е само един бих предпочела да не спасявам никой и да умра. :')
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той? - Доста са. Да кажем... барабани?! ;д
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - Характера ми и може би да премахна тъпият си корем ( постоянно чувам "Бременна ли си ве? В кой месец си?" ).
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - Вечното щастие... ^^
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - Пегасо-еднорог. *-* ;д
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - Винаги съм искала или в Токио, Лондон или Сидни. *-*
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - На динозаврите. ;д Знам, че съм странна. ;дд
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - На хората им е нужно много повече. Всички са алчни, лъжат... просто бих вселила повече добро във всеки един от тях.
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Хм... не знам, може би всеки ще се роди с нещата, които не трябва да прави!
14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - Щях да кажа на най-близките ми, че ги обичам... ^^
15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :)) - Забавна, но може би и срамежлива. ;д


avatar
dreamsformagic

Брой мнения : 5
Точки : 0
Join date : 14.05.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by sadreamer on Пет Май 29, 2015 7:59 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си, какво щеше да бъде то?

И аз много харесвам японските имена, но дори и да имам шанса да променя своето, едва ли бих го направила. Все пак ми е даден от човек, който ме обича и за мен е чест да го нося.
Поне докато някой не ме нарече Десо и нещата загрубяват хд

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?

Библиотерка. Писателка на пътеписи. Издателски агент. Всичко свързано с книги и пътувания ме привлича. Особено първото. Това е моя е несбъдната мечта, но никога не е късно, нали?

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?

Вълнуващ.

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?

Честно, супер ми е интересно да се пъхна в кожата на Джони Деп, особено на снимачната площадка на новата част на 'Карибски пирати'. Определено бих избрала човек със съвсем различно ежедневие от моето.

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?

Баща ми.

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?

Книга или албум на любима група. Или нещо направено ръчно.

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..?

Само едно ли? Списъка ми е по-дълъг от китайската стена хд Да кажем, чувството ми за малоценност.

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?

Нито вярвам в едното, нито вярвам в другото. Думата вечно наистина е плашеща.

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?

Човек, определено човек. Или котка. Сега като се замисля, определено котка. Интересно ми е какво е да си световен диктатор, всички знаем какво се крие под маската на мъркащите сладурчета.

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?

Аляска. Или някъде в Япония или в Корея.

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?

Мога ли да кажа бъдеща епоха? Наистина не си падам много по миналото. По интересно ми е какво ни предстои по пътя напред.

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?

Егоизма. Ако мислехме малко повече за другите и по-малко за себе си света щеше да е много по-добро място.

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?

О, наистина не се чувствам достатъчна важна да създавам такива заповеди хд А и дори да бях най-вероятно щяха да имат нещо с мързела, моят велик наставник.

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?

Бих го прекарала с близките си? И определено би ми се искало последните ми часове да са някое спокойни  и красиво местенце, далеч от града.

15. Ако си любов каква любов ще си?

Непостоянна. Както се отнасяма с всичко друго в живота си.


avatar
sadreamer
VIP

Aquarius
Брой мнения : 1161
Точки : 690
Join date : 03.08.2014
Години : 27

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Hotaru_No_Hikari on Нед Май 31, 2015 1:13 am

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си, какво щеше да бъде то?

- Не съм се замисляла, но определено няма да е Теодора.

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?

- Певица. Колкото и всички да ми казват, че имам талант и съм сгрешила, че не съм го развила, толкова аз вярвам, че не съм човек на публичните изяви. И все пак бих опитала. Или писател. Няма нищо по удовлетворяващо от това да пренесеш емоциите и чувствата си в една история и на тяхна основа да съградиш неповторим герой. Бих продължила да го правя, дори и на цената на това да си умра като самотен, беден и неоценен писател.

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?

- Хаотичен и ползотворен.

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?

- На най-добрата ми приятелка. Ще ми се да видя какво е да имаш приятел като мен и до колко съм такъв.

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?

- Човек с наистина силна воля за живот..

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?

- Околосветско пътешествие.

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..?

- Нищо. Някой, някъде е решил, че аз трябва да бъда точно това, което съм и аз нямам правото да променям това. Единствено мога да бъда едно по-добро свое аз.

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?

- Вечност. Щастие. Любов. И трите думи са твърде относителни. Но можеш да ги намериш навсякъде, стига да поискаш.

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?

- Мъж.

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?

- В Корея. Или някъде, където да се чувствам себе си.

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?

- В настоящата. Щом съм тук, значи има защо.

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?

- Възприятието за самото "човечество". Човекът днес е всичко друго, но не и човек.

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?

- Ако бях Бог, нямаше да имам нужда от заповеди, защото нямаше да има на кой да ги разпоредя. ^^

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?

- Бих заминала далеч. Мразя сбогуванията, а и последното, което искам е близките ми да страдат.

15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :))

- Всеотдайна.


avatar
Hotaru_No_Hikari
VIP

Брой мнения : 586
Точки : 469
Join date : 10.09.2014
Местожителство : `a non-existent place`

Вижте профила на потребителя https://hotarunohikari.wixsite.com/publishing-portfolio

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by fancy fox on Пет Юли 10, 2015 8:20 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то?
- Не знам, може би Ерика или Евелин.
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?
- Прокурор <3
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?
- Идеален
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?
- Бих искала да съм котка, а не човек хддд
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?
- Дядо ми...
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?
- Не харесвам подаръци
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..?
- Не знам хд
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?
- Вечната любов. Защото когато има вечна любов, има и вечно щастие.
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?
- Лисица хдддддд....
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?
- Япония или Чехия
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?
- Оу, не знам.
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?
- Войната. Просто да има мир.
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?
- .
14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?
- Щях да ги прекарам с най-близките си хора, споделяйки им абсолютно всичко.
15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :))
- Страстна хддддд"they can't touch me,
we break off,
run so fast they can't even catch me.
touch me, I'll show you tricks with my stick stacks quickly"
avatar
fancy fox
VIP

Sagittarius
Брой мнения : 656
Точки : 1409
Join date : 15.01.2015
Години : 15
Местожителство : - някъде там -

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Fahrii on Вто Авг 04, 2015 11:43 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то?
- Щях да си запазя моето (Ивета), защото съм много суеверен човек и вярвам, че от името, датата на раждане и тн много зависи личността на един човек :д

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде? - Учителка по рисуване. Обожавам деца и да рисувам. Това е единствената професия, в която ги има и двете, за която се сещам.

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - По-социален. Като по-малка (не че сега съм голяма де хд) не обичах да се запознавам с хора, като цяло странях от тях. Сега съжалявам за това, имам приятели де, но ми се иска да бях играла повече със съучениците си, когато му беше времето.

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - На някой от голям град в голяма, развита държава, може би Япония или Корея (представям си ги като много цветни държави хд). Аз съм от много малък град, нямаме почти нищо в него. Искам да пробвам какво е да живееш в голям.

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той? - Не разбирам въпроса.

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той? - Куче или сексав по-голям брат, и двете ме устройват хд

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - Щях да спра да изкарвам винаги другите виновни. Това си ми е като защитна реакция - да увъртам нещата така, сякаш аз съм ангелче, което е искало да помогне на всички за всичко, а другите са самото зло, което мисли само за себе си хд Мразя тази моя черта, но всеки с косурите си хд

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - Вечното щастие, аз съм на принципа „всеки момент, в който не се усмихваш, е един загубен момент“. Но пък от друга страна, любовта върви ръка за ръка със щастието, ако обичаш и си обичан, то ти си щастлив.. Ама де да знам, ако този, когото обичаш е болен или нещо от тоя сорт? Ти още го обичаш, ама ще си тъжен цял живот, защото го обичаш, пък му има нещо хд Охх, аз не мога любим цвят да си избера, а пък вие какво ме карате... хд

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - Човек, но ми е много интересно как ме виждат мравките хд

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - Някъде, където е много цветно и с много хора.

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - Не знам точно през коя епоха е било това, но някъде в миналото художниците са били смятани за магьосници и са били оценявани, докато сега да си художник значи да си бедняк на улицата, уважение получават само онези, дето рисуват някакви случайни чертички и ги продават за милиони. Та в тази епоха, в която са били ценени.

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - Онова зло дяволче, което кара хората да вършат всякакви лоши неща.

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Винаги съм казвала, че съм принцеса..ето, вече дори и заповедите ми се искат хд

1.Помагай на всеки, когото можеш.
2.Не убивай.
3.Не кради.
4.Не критикувай хората по външния им вид (каза го повърхностният човек хд)
5.Не замърсявай и не унищожавай природата.
6.Мисли първо за другите, после за себе си.
7.Уважавай хората около теб (не да уважаваш по-възрастните, много мразя това. Звучи сякаш децата не заслужават уважение)
8.Дръж се с всички деца сякаш са твоите.
9.Дръж се с животните както и с хората.
10.Не хвърляй храна (това е едно от най-омразните ми неща на света. Има хора, дето къшей хляб не могат да си позволят, а други я хвърлят ей така, сякаш е нищо.)

Изкарах се доста добър човек с тези закони, бе хд Искаше ми се да сложа един „Никога не яж месо“ или „Пушенето забранено“, но да не прекалявам хд

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - Да се побъркам, може би хд През цялото време бих си представяла колко тъжни ще са хората заради мен, да се питам кои биха плакали, кои не, абе всичко драматично хд И да се моля някак си в последния момент да стане чудо, както по филмите, пък после ще имам драматична история за разказване - „Как за малко не умрях!“.. на хората ще им втръсне от нея, много забравям какво съм казала и какво съм мислела да кажа, затова разказвам всичко по 3-4 пъти на човек хд

15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :)) - Грижовна, чаровна..хд От типа, за които едно момче би умряло хд Тези, дето са мили, забавни, сладки, срамежливи (и луди в същото време хд), притеснени да не се случи нещо на „тяхното голямото любоФ“ хд (не знам дали ще схванете това последното, не знам дали се казва така само в моя град, или е така и в останалите, но наскоро научих, че много от нещата, които казваме, другите не ги разбират хд) Абе, общо взето момиче-мечта хд Звучи яко хд
avatar
Fahrii

Cancer
Брой мнения : 9
Точки : 0
Join date : 23.06.2015
Години : 17

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by ^Kim Mimi^ on Пет Авг 07, 2015 7:23 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то? - Същото ми. Харесвам името си.
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде? - актриса и певица хД
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? - вълнуващ
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - Тейон от Girls'Generation.
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той? - Много близка приятелка.
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той? - Самолетен билет до Сеул
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - Нрава ми.
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - Вечното щастие
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - животно
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - Сеул
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - Ренесанс
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - Егоизма и самовлюбието
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Не съм мислила за това. Да си Бог е тежка задача с много очаквания.
14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - Бих изкарала оставащото си време щастлива с най-любимите си хора.
15. Ако си любов каква любов ще си? - Като нежен бриз, нежна и лека.
avatar
^Kim Mimi^
FanFic Writers

Aries
Брой мнения : 1617
Точки : 295
Join date : 12.12.2012
Години : 23
Местожителство : Родом: Враца; В момента: Пловдив

Вижте профила на потребителя http://a-fanfiction.bulgarianforum.net/t356p45-topic#14387

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by gmlto on Нед Авг 09, 2015 8:19 pm

Искам и аз <3 Соу....
1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,
какво щеше да бъде то? - Мариета, харесвам името си го нося с гордост.
2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде? - Ле гурме, щях да обикалям ресторанти, кафенета, барове и после да пиша статии за тях в собствен блог.
3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...? Спокоен и не толкова емоционално обременен
4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек? - Ким Дже Джунг /искам да изживея емоциите и частица от живота му, за да успея да намеря логично обяснение как е възможно да е човек, а не БОГ
5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той? - Какъв? Нямам идея. Кой? Бих спасила синът ми.
6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той? - Нямам идея, обичам да правя подаръци, но не знам какво искам аз да ми подарят.
7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..? - наивността ми
8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо? - никое, няма нищо вечно, всичко е тленно
9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш? - човек
10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш? - Където и да е в Азия
11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя? - Средновековие, епоха на рицари, вещици и мистика
12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то? - безчувствието в хората
13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди? - Бог е един, заповедите и спазването им трябва да са в сърцата ни
14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил? - ще прегръщам силно синът ми
15. Ако си любов каква любов ще си? - изгаряща и вярна


avatar
gmlto
FanFic Writers

Taurus
Брой мнения : 1130
Точки : 1097
Join date : 17.06.2013
Години : 36
Местожителство : Бургас

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Park-Ni-Chan on Чет Авг 27, 2015 11:00 pm

1. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,какво щеше да бъде то?- Като малка не исках да се казвам Даница, защото ми се подиграваха но сега като се погледна в огледалото и сякаш над главата ми седи неонов знак с името ми, по- подходящо не може да бъде...

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?- Медицина, хуманна, хирургия, сърдечно- съдова

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?- общителен

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?- никой, искам да съм си аз, в който и да е живот...

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?- бих искала да е някой като баща ми....

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?- ваучер за безплатни книги от Хеликон...

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде..?- прекомерната доверчивост в хората, който не заслужават...

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?- вечното щастия

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?- бих искала да съм пантера или просто котка с красиви зелени очи...

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?- Япония, категорично

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?- 19 век, някъде малко преди втората индустриална революция...

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?- алчността

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?- не убивай, не наранявай, не накърнявай, помагай, вярвай в себе си и собствените си възможности...

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?- най- вероятно нищо

15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :))- ревнива


avatar
Park-Ni-Chan
VIP

Scorpio
Брой мнения : 278
Точки : 743
Join date : 06.01.2015
Години : 20
Местожителство : Велико Търново

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by nadya_12 on Нед Ное 29, 2015 8:55 pm

. Ако можеше да се върнеш назад във времето и да избереш сам/ сама името си,какво щеше да бъде то?- Не си харесвам името, но не бих го сменила, защото ми е дадено от човекът, който ще ме обича безрезервно каквото и да става, и който уважавам изключително много - майка ми

2. Ако имаш възможността да работиш работата на мечтите си, то тя щеше да бъде?- Библиотекарка и писател. Носът ми от както мога да чета е заврян в някоя книга, така че щом ще правя това което обичам най-много, че ще ми и плащат, какво по-хубаво?

3. Ако можеше да избираш живота си той щеше да бъде много по ...?- Подвижен.

4. Ако можеше да имаш живота на друг човек за една седмица, кой щеше да бъде този човек?- Мария Кюри, Никола Тесла или Уилям Шекспир. Не мога да си избера само един от тези тримата.

5. Ако можеше да спасиш един единствен човек от смъртта - какъв човек щеше да бъде той?- не знам.

6. Ако за Коледа можеше да получиш мечтания подарък - какъв щеше да бъде той?- Половината книжарница Ориндж?

7. Ако можеше да промениш само едно нещо в себе си, то щеше да бъде? - Непостоянността си.

8. Ако избираше между вечното щастие и вечната любов, кое от двете щеше да спечели и защо?- нито едното. Какво всъщност означават тези две думи? Не мисля че някой изобщо може да ги обясни.

9. Ако можеше да избираш какъв да се родиш ( човек, животно, растение) какъв щеше да избереш да бъдеш?- човек.

10. Ако можеше да живееш другаде, къде щеше да живееш?- навсякъде и никъде. Ще съм дете на света, събуждам се във Амазония и си лягам в Сахара.

11. Ако можеше да живееш в друга епоха, коя щеше да бъде тя?- епохата на древните шумери.

12. Ако можеше да промениш едно нещо в човечеството, кое щеше да бъде то?- де да беше само едно нещото, което трябва да се промени... Алчността е едно от нещата, които най-много ме дразнят, затова, нека бъде тя.

13. Ако можеше да бъдеш Бог какви щяха да бъдат твоите 10 заповеди?- атеистка съм. Не вярвам в Бог, защото ако той съществуваше, щяха ли да умират толкова много невинни хора всеки ден? Не мисля че съм в положение да заповядвам нещо на когото и да било, по простата причина, че не съм перфектна и нямам право да хвърлям камъни по другите.

14. Ако ти остават 24 -часа живот.. какво би направил?- или ще се затворя в стаята си и ще чета забавни книги, или ще ги прекарам с близките си, или ще направя нещо адски лудо и самоубийствено, в края на краищата, така и така ще умирам...

15. Ако си любов каква любов ще си? ( Без истинска - :))- показна.


""The kindest member is Jonghyun. He is always looking for others silently and secretly… I have always been receiving his care since a long time ago.""
 - Lee Jinki
avatar
nadya_12
VIP

Capricorn
Брой мнения : 226
Точки : 812
Join date : 12.07.2015
Години : 17
Местожителство : Духом - Сеулският нощен страж, SHINee World, всъщност - Варна, морето, сините вълнии~~

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ЛЕКСИКОНЧЕ

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите