A-Fan Fiction Bulgaria
За да използвате пълноценно целият форум и да можете да виждате и коментирате всички секции, е желателно да се регистрирате или да влезете във вече създаден от Вас профил!

SHINEE:Любов и още нещо

Go down

SHINEE:Любов и още нещо

Писане by desityyy on Чет Фев 26, 2015 7:40 pm

Жанр:drama,romatica
Главни герои:Jonghyun x Key{SHINEE}
Поддържащи герои:няма
Резюме:Любов какво друго може да е :Д:Д:Д
Дата на публикуване на първа глава:26.02.2015г
Сравнително годишно ограничение(не е абсолютно задължително да се спазва):Няма

Честно да ви кажа,не знам дали се е получило нещо изобщо....Но гледах един индийски филм,и ми хрумна това,дали е станало нещо вие ще кажете.Чакам да споделите мнение.И се извинявам за грешките...:)                                                                                       Любов и още нещо


Мирис на сандалово дърво... Беше навсякъде около мен, докато пристъпвах прага на уютния апартамент с въздишка на задоволство. Последните слънчеви лъчи на залязващото слънце се прокрадваха измежду белите копринени завеси и вятърът нежно полюшваше платовете. Чувствах се изтощен от дългия работен ден в издателството, но мисълта, че две топли ръце ме очакваха у дома ме, ме крепеше през горещите часове на този августовски ден. Затворих вратата с трясък и облегнах гръб, отпускайки очи от обзелото ме спокойствие. Ухаеше превъзходно и единственото, което все още се губеше, беше моят Key.
Оставих чантата си и навлязох във всекидневната, докато го търсех отчаяно с всичките си сетива и разхлабвах постепенно врътовръзката си. В този момент усетих нежния допир върху корема си и силния захват на добре познатите ръце. Пръстите му обхванаха материята на ризата ми и изпратиха приятни тръпки по цялото ми тяло. Възхитих се за милионен път на способността му да се придвижва като пантера и се засмях. Той облегна брадичката си на рамото ми
.
- Добре дошъл у дома, любов. Липсваше ми...Прошепна сладко
Key.
Въздъхнах в ръцете му и обгърнах дланите му с моите.
- Сега вече денят е прекрасен - отвърнах му аз и се завъртях в обятията му, за да срещна устните си с неговите в топла целувка.
- Имам изненада за теб - прекъсна ме той и хвана ръцете ми, докато палците му галеха кожата ми бавно, отпускайки цялото ми тяло от напрежението.
Предадох се изцяло на усещанията и чувствата, които предизвикваше в мен.
-Обичам те - ръцете ми се плъзнаха нагоре по неговите, достигайки рамената и врата му, за да го притеглят в топла прегръдка.
Слънцето продължаваше да свети в хиляди нюанси на жълтото и оранжевото, а мъждивите светлинки на свещите с мирис на сандалово дърво, разпръснати навсякъде в стаята, проблясваха от време на време като светулки в мрака.
- Ако ще продължаваш така, ще ме предизвикаш и няма да има време за изненадата - перна ме по нослето той, засмя се и лепна бърза целувка на бузата ми.

- И още нещо. Ела тук.
Той ме придърпа близо до себе си, така че милиметри ни деляха един от друг и ми отговори:
- Ако ти ме обичаш, то тогава аз те обожавам, както нищо друго на този свят, слънце мое!
Засмях се доволно и се отпуснах в ръцете му като паяк.
- Чууух  нещо за някаква изненада...? Какво имаш намерение да ми причиниш тази вечер,
Jong? - казах, опитвайки се да бъда сериозен, но не ми се получи. - Дали ще мога да го понеса?
Jong ще те накара да крещиш - каза той и се изсмя злокобно, докато ме грабна на ръце рязко и ме понесе към спалнята. - Не знаеш ли, че си попаднал на жесток сериен убиец?
Аз се засмях и се хванах за врата му.
- Жесток сериен убиец? Ще ме убиваш? Жалко... - казах аз с престорено огорчение.
Той ме сложи на леглото и ме погледна въпросително.
- Защо?
Аз му направих знак с пръст да се приближи сякаш имах намерение да му споделя голяма тайна.
Той целуна единия ми крак след това корема през блузата ми докато не си проправи път с целувки до устата ми.
- Целия съм в слух..
Аз хванах главата му между дланите ми и прошепнах мистериозно:
- Аз за миг си помислех, че ще ме накараш да крещя за друго...
Обожавах този невероятен момент, когато онзи познат блясък се появи в очите му и знаеше точно за какво му говоря. Но бързо се окопити и се направи на възмутен.
- Аааррггххх ти, малък первезник!
- Малък, така лиии?! - изсумтях и го избутах, така че сега аз бях седнал върху него.
Той ми се усмихна перверзно.
- Обичам тази гледка и тази позиция, само че ако беше гол. Тези дрехи ми пречат..
Аз ахнах възмутено и го пернах през ръката.
- Аз ли съм первезник , а? –попита възмутено
Key.
- Хайде де, и двамата знаем, че и ти я обичаш. Чакай малко, ти я обожаваш, не я обичаш! - той започна да се смее гръмогласно.
Аз нацупих устна, а той се повдигна и я захапа закачливо.
- Забравяме изненадата и се отклоняваме в посока, която ще ни р
aзконцентрира от главната ни цел за вечерта, господинчо!-каза Jong
- Aх, да
за миг забравих за изненадата.-Каза срамежливо Key.
Аз скочих от леглото и изтичах към гардероба.
- Само да махна тези дрехи-по скоро си го казах на себе си.Но съм сигурен,че и Key ме е чул.
 
Key се излегна на леглото, подпирайки врата на ръцете си и наблюдаваше доволно.
Аз разкопчах ризата си престорено бавно, защото знаех какво му причинява, а след това и дънките си и ги плъзнах бавно по бедрата си.
- Наслаждаваш ли се на представлението? - попитах без дори да съм го погледнал. Знаех, че е полудял.
- Сърбят ме ръцете да стана и да сваля бельото ти от тялото ти, но няма да го направя, защото ще останеш без изненада. И, мили мои, в твоя полза е да си послушен иначе ще те напляскам.
Горещина се плъзна по цялото ми тяло и се усмихнах бавно, докато го поглеждах, застанал пред леглото полу-гол.
- Защо? Но аз нищо не съм направил... - казах с невинна усмивка и завъртях бедра отново към гардероба, оставяйки го да се наслади на гледката на гърба ми. Въпреки че той нямаше да гледа само гърба..
 
Key се изправи бавно от леглото и започна да върви към мен. След няколко минути, прекарани в слушане на това как сърцето ми блъскаше в гърдите, няколко минути, прекарани в трепетно очакване да ме докосне и няколко минути, които ми се сториха като цяла вечност, усетих дъха му близо до рамото си.
Все още бях с гръб към него, но изпитах нужда да се хвана за нещо, за да не падна.
- Възхищавам се на това какъв контрол имаш ти над мен и аз над теб... - прошепна той и целуна рамото ми адски мъчително бавно.
Аз измънках нещо и затворих очи.
Той продължи да целува всеки убийствен милиметър кожа нагоре към врата ми. Знаех, че нямаше да издържа дълго.
Устните му оставяха изгарящи следи навсякъде, където минеха и запалваха цялото ми тяло. Когато стигна почти до брадичката ми и кожата ми се озова между зъбите му, просто помислих, че ще се разпадна и не съм сигурен какво се случи, но някой от двама ни изстена шумно. Сигурно съм бил аз, защото усетих усмивката му върху кожата си.
Той се протегна през мен, оставяйки ме да си мисля, че ще ме докосне и взе едни от късите ми шорти и една риза.Аз го погледнах изненадано и го попитах.

-Защо точно тези?А Jong ми се усмихна дяволито и ми отговори.
-Защото се събличат най-лесно.И се усмихна с онази негова усмивка,която ме разтапяше като шоколад.
Той сплете пръстите си с моите миг преди да ми подаде дрехите,ме придърпа към него, за да може да целуне началото на гърба ми точно под врата.
Това беше последната му целувка, защото знаехме, че ако имаше следваща просто нямаше да можем да спрем. След това излезе от спалнята с обещанието, че ще ме остави да се облека спокойно и че ще ме чака отвън.
Аз облякох дрехите, избрани от него по правих си малко прическата и  излязох от спалнята, заварвай го излегнал се на дивана и четящ нещо замислено. Не казах нищо. Просто се облегнах на рамката на вратата и го наблюдавах, наслаждавайки се на гледката на тялото му в любимата ми риза и избелели нарязани дънки.
Той вдигна поглед, сякаш ме бе усетил и ме огледа от главата до петите, докато по устните му се плъзна бавно усмивка. Изправи се рязко и прекоси разстоянието помежду ни за секунди. Потънахме в целувка също толкова бързо и когато отдели  устни от моите ме попита.
- Готов ли си за изненадата?-Попита някак нетърпеливо
Jong.
Аз го погалих по лицето, целувайки още веднъж устните му и шепнейки "Да" срещу тях.
Ръката ми се плъзна в неговата и излязохме навън. Въображението ми се вихреше във всякакви посоки, опитвайки си да си представи каква е въпросната изненада.
Докато пътувахме в колата никой не говореше. Единствено погледите ни се засичаха влюбено и се усмихвахме широко един на друг. Ръката му поставена на бедрото ми и моята върху негов
oто беше необходим и достатъчен допир между нас. Пуснахме любимите си песни и аз облегнах глава доволно, затваряйки очи.
Не знам колко време е минало, но усетих погалване по лицето и надолу по ръцете си и разбрах, че съм заспал. Светлината на почти залязлото слънце ме освети и
Jong ме целуна нежно.
- Пристигнахме, слънчице.
Kaза   Jong
Аз измърках доволно, излизайки от колата и поглеждайки към пейзажа.
Застинах и ахнах изненадано.
Бяхме близо до плаж. Пясъчните ивици се простираха необятно пред нас и морето бавно ги заливаше в лятна прегръдка. Миришеше опияняващо и аз се влюбих във всичко. Все още стоях застинал и попивах всичко с очите си. Лекият бриз ме погалваше и аз се чувствах най-обожавания човек на света.  
Jong ме бе прегърнал отзад сплитайки пръсти с моите на корема ми, както когато се бях прибрал у дома. Обърнах глава и го погледнах топло.
- Благодаря... - прошепнах и докоснах устните му леко с моите.
Той се засмя сладко.
- Ти все още нищо не си видял, йобо.
Аз ококорих очи и го оставих да ме поведе към плажа.
Следващата част от изненадата ме остави напълно безмълвен и втрещен.
На самотния плаж в близост до скалите имаше няколко огромни одеяла, по които имаше  разпръснати свещи. Не знаех какво да кажа, затова се хвърлих в прегръдките му. Той също не ме остави да кажа нищо. Целуваше ме до безкрай и ме взе на ръце, за да се приближим до изненадата. Там ми каза да затворя очи и аз седнах послушно и го изпълних, въпреки че тялото ми бе пълно с адреналин и щастие. Обичах го толкова много.
Когато най-сетне ми каза да отворя очи, пред носа ми стояха огромен букет от бели рози. Без опаковъчна хартия, без панделки и пищни украшения. Както аз ги обичах. Бели рози с всичките им листенца и бодли. Миризмата им ме обгърна и аз ги взех в ръцете си, докато се навеждах да ги подуша.
Отворих уста, за да протестирам за всичко това, което, като си помислех, не заслужавах. Беше толкова много. Той обаче се пресегна и сложи пръст на устата ми. След това целуна търкалящата се по бузата ми сълза от щастие, която не можах да сдържа и ме прегърна.
Вечерта премина в размяна на милиарди несдържани целувки и докосвания, множество от 'Обичам те' и тонове усмивки. Когато се събудих на сутринта, миришех на него, на бели рози и свещи, а топлото августовско слънце галеше телата ни, придружено от шума на дивите морски вълни.
desityyy
desityyy
Banned

Capricorn
Брой мнения : 144
Точки : -1
Join date : 16.12.2014
Години : 28

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Любов и още нещо

Писане by Bling`sFOX~ on Пет Фев 27, 2015 12:20 am

Беше адски сладко, наиситна знаеш какво е романтично. Само ще те посаветвам да си избереш един начин на писане и да го следваш. Например забелязах че както пишеш от името на Джонг преминаваш рязко към това на Кий и после някакво безлично обръщение, сякаш от автор. Хубаво е когато започнеш по един начин в началото а главата да е така до края.


Bling`sFOX~
Bling`sFOX~
VIP

Aquarius
Брой мнения : 4189
Точки : 2651
Join date : 06.05.2013
Години : 24
Местожителство : Jonghyun's house >""<

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Любов и още нещо

Писане by Mell_K~Chu on Пет Фев 27, 2015 2:07 am

Съгласна съм с Вилито. ^^ И аз го забелязах и малко се обърках, но в крайна сметка ми хареса. ^-^ Толкова е хубаво! <3


Mell_K~Chu
Mell_K~Chu
VIP

Aries
Брой мнения : 889
Точки : 1505
Join date : 11.11.2014
Години : 23
Местожителство : Русе

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Любов и още нещо

Писане by desityyy on Пет Фев 27, 2015 9:44 am

Извинявам се...ще се постарая да пиша по един начин..Аз се чудя защо нещо не ми се получи на места.А ето защо било...Мерси,че четете фиковете ми и ми пишете какво трябва да променя в писането си...ARIGATO :44:
desityyy
desityyy
Banned

Capricorn
Брой мнения : 144
Точки : -1
Join date : 16.12.2014
Години : 28

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Любов и още нещо

Писане by ~*Mini*~ on Съб Фев 28, 2015 11:19 pm

Беше адски сладкооо :3 и романтично и..и*садваш ме с романтиката си понякога ;д...няма да го изживея никога това :Д * Прекрасно е ...но на моменти се обърквах кой какво казва. Първо Джонг,после Кий,после...амм страхотно е,но се обърквах на моменти ;д Ще чакам и други шотчета ^^


Beauty is everywhere>.<
~*Mini*~
~*Mini*~

Pisces
Брой мнения : 608
Точки : 232
Join date : 27.02.2014
Години : 21
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Любов и още нещо

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите