A-Fan Fiction Bulgaria
За да използвате пълноценно целият форум и да можете да виждате и коментирате всички секции, е желателно да се регистрирате или да влезете във вече създаден от Вас профил!

Intoxicted / Опиянени

Go down

Intoxicted / Опиянени

Писане by WolfxPrincess on Чет Май 19, 2016 1:44 am

Влезте в трудния свят на Зу Мейфенг и проследете изборите, които трябва да направи. Израствайки в тази уверена, невероятна, умна и както някои биха казали перфектна жена, но само тя си знае най-добре. Какво става когато, глупавото ти сърце иска да го послушаш, но не го правиш? Нараняваш се, много при това. Първата грешка за хаоса е да не послушаш сърцето си, а Мейфенг знае това перфектно! Докато се опитваше да бъде перфектнта наследница за компанията на баща си Империята Зу, Мейфенг направи няколко грешни избора, които и се ще да не беше допускала. Ще успее ли да се пребори с всичко, което и предстои да преживее? Опиянете се и ще разберете.Зу Мейфенг

Най-малката сред семейството си и наследница на компанията на баща си. Империята Зу е доста популярно име сред хора в дадена среда на общността и ако някой се опита да си изпробва номерцата, печели среща с Мейфенг, от която не се връща жив. Мейфенг е момиче с обноски, студена, красива, талантлива жена, която рядко показва емоциите си, което и помага значително много ако е на някое мероприятие. Първото впечатление, което оставя у хората, които я срещат за пръв път е, че е перфектна, но кого ли залъгваме, изобщо не е така! Всичките убийства, които е извършила, тотално провалят, перфектния и имидж, но слава на Бога е трениран убиец, никога не оставя следи.

Зу Мейхенг

По-голямата сестра на Мейфенг, която се отказа от възможността да наследи компанията, но въпреки това си има успешна модна линия. През повечето време е в чужбина, но щом се върне тя и Мейфенг не се отделят една от друга.


Зу Ронгшифенг

Ронгшифенг е по-големият брат на Мейфенг и най-големия от трима им. Въпреки, че е наследил чара и интелекта на баща им, отказа да наследи компанията и вместо това си има успешна линия от казина по целия свят. Това също много често е в чужбина, но никога не пропуска възможност да се прибере и да се закача с Мейфенг, докато не я изкара от кожата и. Все пак за какво са по-големите братя?

У Ифан

Как да започнем относно Ифан? Очевидно е бъдещия наследник на компанията на баща си У Инкорпурейшън. Адски красив, адски секси, адски възбуждащ, всичко адско! Голям инат, трудолюбив и понякога саркастично копеле, но какво да правим, и така ще го обичаме, нали? Дава вид на перфектния мъж, но само ако хората знаеха какви неща е извършил, надали щяха да го мислят за толкова перфектен, точно както при Мейфенг.

Шао Лухан

Лухан е най-добрия приятел на Мейфенг от детството. Буквално може да се каже, че са заедно цял живот, Лухан винаги е бил този, на който Мейфенг може изцяло да се довери, единствения, на който може да разчита. Лухан се чувства по същия начин, спрямо нея въпреки, че поняког отказва да сподели какво го тревожи, но Мейфенг си има начини, с които да го накара да говори. С други думи, Лухан е единствения, който е виждал Мейфенг да изразява някакви емоции, е като изключим и семейството и.

Хуанг Зитао

Зитао е наследникът на семейния бизнес на фамилията му. Спокоен характер, гледа да не взема присърце негативните неща, опитва се да мисли само за позитивните неща, които може да му даде един мафиотски живот, а всички знаем, че трябва да си абсолютен злодей, за да се наслаждаваш на всяко лошо нещо. Зитао обича да прекарва време с приятелите си и да е шумен, през повечето време е ухилен до ушите.


С напредването на историята ще бъдат включени и други идоли и оригинални лица в историята.
WolfxPrincess
WolfxPrincess

Taurus
Брой мнения : 9
Точки : 54
Join date : 22.07.2014
Години : 19
Местожителство : Русе

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите