A-Fan Fiction Bulgaria
За да използвате пълноценно целият форум и да можете да виждате и коментирате всички секции, е желателно да се регистрирате или да влезете във вече създаден от Вас профил!

Смразяващи разкази на ужасите от по две изречения

Създайте нова тема   Напишете отговор

Go down

Смразяващи разкази на ужасите от по две изречения

Писане by Nao~hime on Пон Юли 27, 2015 11:27 am


Не е нужно една история да бъде дълга, за да е страшна. Сайтът Reddit организира конкурс сред читателите си за най-ужасяващи разкази, побрани в две изречения, пише Obekti.bg. Ето и победителите, от които ни побиват тръпки.:

(1) Събудих се от звука на чукане по стъкло. Първо помислих, че идва от прозореца... докато не го чух пак - от огледалото.

(2) Последното, което видях, преди тя та забие дългите си, изгнили нокти в гърдите ми, бе часовникът, който показваше 12:07. Седнах рязко в леглото с радостното усещане, че е било само сън, но тогава погледът ми падна на часовника, който показваше 12:06, а вратата на килера се заотваря със скърцане...

(3) Израснала съм с котки и кучета и съм свикнала със звука от дращене по вратата на спалнята си. Сега, когато живея съвсем сама, го намирам за много по-тревожен.

(4) Тя ме попита защо пъшкам така. А аз не пъшках.

(5) Вчера жена ми ме събуди през нощта, за да ми каже, че в къщата е проникнал крадец. Тя бе убита от крадец, разбил къщата ни преди 2 години.

(6) Събудих се от звука на бейбифона и чух през пращенето как женски глас успокоява първородното ми дете. Обърнах се на другата страна и ръката ми обърса жена ми, която спеше кротко до мен.

(7) Винаги ми се е струвало, че котката ми има проблем с втренчения поглед - все ме зяпа в лицето. Докато един ден не разбрах, че гледа точно зад мен.

(8) Нищо не може да се сравни с бебешкия смях. Особено ако е един през нощта и си сама вкъщи.

(9) След тежък работен ден се прибрах у дома и намерих приятелката си, прегърнала нашето дете. Не знам кое беше по-страшно - да видя мъртвата си приятелка с мъртвороденото бебе или мисълта, че някой е проникнал в дома ми, за да ги остави там.

(10) Сънувах чудесен сън, докато не ме събуди някакво силно чукане. След това чувах само глухото тупкане на пръстта по капака на ковчега, докато пищях.

(11) Започнах да го завивам в леглото, а той ми каза: "Тате, виж дали няма чудовища под леглото ми!" За да го зарадвам, погледнах и го видях още веднъж - под леглото, треперещ, да ми шепне: "Тате, има някой на леглото ми..."

(12) В телефона ми има снимка как спя. Живея сама.

(13) За всички години, в които живея в тази къща, се кълна, че съм затворил повече врати, отколкото съм отворил.

източник/публикация и снимка/: manager.bg
Престанахме да търсим чудовищата под леглата си, когато осъзнахме, че те са вътре в нас... ---> Хийт Леджър като Жокера
avatar
Nao~hime
Админ
Админ

Scorpio
Брой мнения : 1880
Точки : 1453
Join date : 27.09.2013
Години : 34
Местожителство : ... когато сънищата са реалност, а реалността е сънища...

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


Създайте нова тема   Напишете отговор
 
Permissions in this forum:
Можете да отговаряте на темите