A-Fan Fiction Bulgaria
За да използвате пълноценно целият форум и да можете да виждате и коментирате всички секции, е желателно да се регистрирате или да влезете във вече създаден от Вас профил!

SHINEE:Страст

Go down

SHINEE:Страст

Писане by desityyy on Чет Фев 26, 2015 1:31 pm

Жанр:Drama,romatica,и първи опити за smyt
Главни герои:Jonghyun Key {SHINEE}
Поддържащи герои:Няма
Резюме:Една почивка
Дата на публикуване на първа глава:26.02.2015г
Сравнително годишно ограничение(не е абсолютно задължително да се спазва):+18Не знам дали ми се с получил смута изобщо,за пръв път пиша смут.Ако има грешки се извинявам.Надявам се да ми хареса..                                                                 Страст


Часовникът отчиташе последните часове на юни. Key  лежеше на леглото и си мислеше за всичко преживяно през последните дни. До  него кротко спеше Jong, прегърнал го през гърдите.
Той  дойде на почивка в малкото планинско  градче, решил  да замени тази година морето с планина. Градчето беше уютно и чисто, липсваше му суетата и навалицата  на столицата. Нямаше ги шумът  и постоянния поток от коли по улиците. Key се чудеше как ли ще издържи на спокойствието и тишината. Обикаляше из местните магазинчета, поспря се тук – там, разглеждаше и убиваше времето си.
Нощта спа непробудно, без сънища. На сутринта стана рано и излезе на разходка. Градчето още не беше започнало своя живот.
Key вървеше  из уличките и слушаше птичките. Техните песни, свежият планински въздух го  зареждаха с енергия.
Когато наближи центъра на града, пред киното видя нещо, което го зарадва много. От короната на голямото дърво слязоха три катерички. Не просто слязоха, а сякаш се гонеха. Като малки деца. Навирили пухкавите си опашки, тичаха спираха, приближаваха се една до друга сякаш си говореха. После отново всичко се повтаряше. Гонене и подскачане.
Key  не мърдаше, стоеше като закован и се боеше да не ги изплаши. Отнякъде се показа котка, рижава на цвят. Катеричките я видяха и спряха своята игра. Котката им хвърли един безразличен поглед и се отправи мързеливо към близките къщи. Това обаче развали играта им, защото те се покатериха на дървото и повече не се показаха.
Key излезе от градчето. Веднага започваше гората. Природата беше великолепна, високи дървета и поляни с цветя. Със сигурност щеше да запомни тази гледка,и като се прибере щеше да я нарисува. Като повървя малко, той седна, облегна се на едно дърво и притвори очи. Усещането беше върховно. Тишина, чист въздух и всичката красота наоколо.
Сепна се от докосване по рамото. Отвори очи и видя млад,красив мъж,които се беше навел над него.
-         Здравейте, господине! Извинете, ако съм ви изплашил!
-         Здравейте, господине! Мъничко.Отвърна засрамено Key
-         Приятно ми е! Jonghyun е името ми и искам да компенсирам с нещо поведението си.
-         Аз съм Kibum,но приятелите ми ме наричат Key.
Jong седна до него.
-         Key, нали нямаш нищо против да си поговорим? С какво се занимаваш, какво работиш?
-         Завършил съм актьорско майсторство, но почти не се занимавам с него. Работя в частна фирма, просто така се стекоха обстоятелствата.
-         Аз също бях приет да  уча висше, само че военно, но се отказах и сега също работя в частния сектор. Постъпих глупаво и сега съжалявам, но какво да се прави сам съм си виновен. Сега съм тук на почивка.
Jong се загледа в Key и в продължение на няколко минути не проговори. После стана, подаде му ръка и двамата се запътиха към града. Седнаха да изпият по едно кафе.  Jong мълчеше и гледаше  Key като омагьосан.Не знаеше какво му става.
-         Хей, какво ти става? Защо мълчиш?
-         Няма нищо, загледах се в очите ти .
-         Какво им е на очите ми? Най-обикновени очи.Каза засрамено  Key.
-         Грешиш. Не са обикновени, а като природата наоколо красиви! И с един такъв блясък...
-         Е, ей, ласкаеш ме!Този да не се опитва да ме сваля.Ха лъже се ако му се дам толкова лесно.Това,че е секси не означава,че веднага ще му се нахвърля.
Докато Key размишляваше точно какво да прави.Jong го извади от транса.
-         Хайде довечера да се видим. Знам място където можем да си изкараме чудесно.Усмихна се с такава усмивка,на невинно детенце,но тази усмивка криеше друго,похот,страст и желание за нещо.
-         Добре. Ако искаш да се срещнем тук към 19.30 часа.А какво ми става уж нямаше да се дам лесно.Но с тази прелъстителна усмивка,как да му откаже  човек.
Jong чакаше Key пред кафенето,подпрял се на стената  с един крак,отдалече изглеждаше спокоен,но не беше така.За първи път Jong,чакаше някой така и за първи път беше леко нервен.
Key тъкмо се появи,но преди да издаде някакви намеци,че е тук,беше поразен от гледката пред него.Jong облегнал се на стената,с тъмно сиви дънки ,черна риза,на която горните две копчета бяха откопчани,а няколко  кичури от косата му  падаха
небрежно по красивото му лице.Key си мислеше този знае как да се облича и как да накара някой да го иска още от началото.Погледа още малко замечтано Jong, и тръгна към него.Jong се беше замислил за нещо,но изведнъж нещо му прикова погледа,и зяпна с отворена уста.Key вървеше грациозно, леко, все едно облаче се носеше в небето.Целия беше облечен в червени дрехи.Дънките тесни и добре очертаващи това,което Jong искаше да види,блузата с леко деколте,което леко откриваше млечно бялата му кожа.Jong беше като хипнотизиран.Key се приближи до него и го поздрави.
-         Здравей, Jnog !
-         Здравей, Key! – каза Jong,и направи нещо не очаквано и за самия него,целуна леко и нежно Key по устните.
Key  потръпна леко от целувката. Изпита приятно усещане от допира на устните му. Но не каза нито дума.
Отидоха в един клуб. Key беше учуден  от изискаността. Собственикът явно знаеше какво да направи за да има постоянна клиентела. Ди джеят също си го биваше, защото в началото на вечерта се чуваше само тиха инструментална музика, предразполагаща към приятни изживявания.
-         Какво ще пием ? – попита Jong. – Или може би първо ще вечеряме?
-         Оставям на теб да избереш.Каза Key,който все още беше в транс от нежната целувка.
Jong се обърна към сервитьора:
-         За начало ще поръчаме две чаши бренди(друго не можах да се сетя,което да върви с виното,не че това върви ама :Д:Д:Д) с натурален сок, фъстъци и шоколад. След около половин час ще ни донесете бутилка червено вино, леко изстудено  и нещо по ваш избор към него.
Разговорът вървеше непринудено. Говореха си за общи неща, споделяха кой какво обича. Оказа се, че имат сходни интереси.
Key разказваше за своите студентски години, за мечтите си. За това къде е бил и къде иска да отиде. Jong го слушаше с интерес.
-         Хей, ти пак замълча. Много съм бъбрив, нали? Като латерна съм.Мисля,че е от брендито,иначе говоря малко.Каза засрамено Key,и му се искаше да потъне в дън земя.
-         Не, не. Приятно ми е да те слушам. Много увлекателно разказваш. Рядко се срещат хора, които разказват с такава емоция. А и ти сияеш, вижда се в очите ти.Ето пак съблазнителния Jong се обади.
-         Добър вечер, дами и господа! – се чу гласът на ди джея. – Добре дошли в нашият клуб. Вие сте тук да си изкарате приятно, аз - да ви създам настроение за това. Приятна вечер!
Key беше един  от първите на дансинга. Той обичаше да танцува,това му действаше доста добре. Стройното и гъвкаво тяло улавяше прекрасно всеки ритъм. Пуснаха и първият блус за вечерта. Jong реши,че е време и той да се включи в танците,а не само да изпива с очи Key.Стана и се запъти към него, хвана за ръката и го придърпа леко към себе си.Key се стресна в началото,все пак бяха две момчета в средата на дансинга.
-         Jong...
-         Key, нека помълчим и се насладим на песента.
Лявата му ръка леко държеше неговата, а с дясната едвам докосваше гърба му. От време на време го погалваше лекичко.
Key незабележимо се приближаваше към него. Освободи  ръката си от неговата и я постави на рамото му.  Jong го  прегърна през кръста и го целуна по сладкото му вратле. Key  го погледна, усещаше възбудата му.
До края на вечерта Jong  не стана да танцува повече. Не можеше да бъде спокоен до Key,не знаеше какво можеше да направи още тук.
-         Key, искаш ли да си ходим?
Той кимна с глава и двамата си тръгнаха. Jong  го хвана за ръка и го поведе към квартирата си. Key вървеше до него мълчаливо. Още с отварянето на вратата,те се награбиха един друг,целуваха се страстно и се докосваха навсякъде където можеха.
И двамата трепереха от възбуда. Jong свали блузата и я метна на някъде,разкопча дънките и те се свлякоха на пода,Key остана само по боксерки. После се отдръпна назад, погледна го и каза с пресипнал глас:
- Красив си! Господи, колко си красив!
Падна на колене пред него, прегърна го и зацелува ненаситно корема и бедрата му. Хвана с треперещи ръце боксерките  и ги свали надолу. Усети аромата на възбудата му.
С бързината на войник Jong се съблече и занесе Key в леглото. Там започнаха своят парад на страстта...Jong се намести върху тялото на Key,и започна бавно,нежно,страстно да го целува,мина през ключицата му,после слезе към гърдите му,захапа нежно едното му зърно.И в замяна получи тих стон.Слизаше бавно на долу с език.Key имаше чувството че се намира в рая,а още не бяха стигнали същинската част.Докато Jong изучаваше  тялото му с целувки и с въртеливи движение с език.Key почна на стене по силно и мраснишки да шепне името на Jong,а на него точно това му трябваше.Слезе до вече уголемения му член и мина с език през дължината му,като на места захапваше леко,после го засмука леко и го пое с плавни движения в устата си.Key вече не издържаше въпреки,че му беше за първи път,вече искаше да усети Jong в себе си.Издърпа Jong към себе си и го целуна страстно и жадно.После му прошепна.
-Искам те вътре в мен!Каза плахо,и се изчерви ако имаше повече накъде.
Jong го погледна и го попита.
-За първи път ли ти е.Key само кимна.Понечи да си извърти главата на една страна,но не успя,тогава една ръка му хвана брадичката и го обърна.Jong го дари с една целувка,и нежно прошепна.
-Ще съм внимателен и нежен!
Jong  подаде два от пръстите си на Key,и му каза да ги оближе.Той кимна само и направи това което по големия му беше казал.Jong извади пръстите си от устата на Key и ги насочи към дупето му,първо вкара един и го задвижи бавно,за да може Key да свикне,после вкара и втори.Но  Key вече не му стигаха само пръстите,искаше нещо друго  в себе си.Jong извади пръстите си от Key и ги замени с члена си.Първо почна бавно да вкарва главичката на члена си,но в крайна сметка не издържа и влезе изцяло в него.Key го стисна силно и извика.
-Аххх болииииииии…Стекоха с няколко сълзи от очите му,които Jong веднага попи с устните си и му прошепна.
-Отпусни се и скоро ще усетиш удоволствието.Key го погледна с лека уплаха,но в крайна сметка го послуша,и на истина чувството което го обвзе беше невероятно.
Jong започна  да се движи и да забързва постепенно темпото,тласъците ставаха все по силни и по силни.Key стенеше неуморно и забиваше нокти в гърба на Jong. Най накрая Jong намери онова сладко място на Key,и почна да го удря отново и отново.Key стенеше и се извиваше като дъга. Не след дълго Key усети някакви пеперуди в долната част на корема си.
-Jonggg…аз….ще…свър….Не можеше да довърши изречението,защото Jong отново удари онова специално място,но този път по силно и бързо.
-И аз скоро,искам двамата едновременно да свършим.И в този момент Jong задвижи ръката си по дължината му,като гледаше да е в синхрон с тласъците си.Не след дълго Jong свърши някъде на дълбоко в  Key,а пък той от своя страна между превъзбудените им тела.Но това беше само началото на нощта.
Колко пъти свършваха и колко пъти започваха. Устните ги боляха от целувките, ръцете им загубиха своята чувственост.
Утрото ги завари заспали с преплетени тела.
В следващите дни те бяха неразделни. И двамата прекрасно знаеха, че ще останат завинаги заедно. Искаха го и щяха да го направят.
 
 
Седмица по късно. 
 
Key ходеше нервно насам-натам из апартамента си. Поглеждаше часовника на стената и се чудеше как ще успее да се приготви. Jong щеше да дойде вече, а той още не беше готов. Вратите на гардероба отворени, на леглото имаше дрехи , а той се разхождаше само по една тениска.
Дойдеше ли време за излизане, го хващаше истерията какво да облече. Ако ще всички дизайнери да работят за него, пак щеше да се чуди.
Изминала беше седмица откакто се върнаха от почивката, но покрай работата не успяваха да се видят. Jong работеше на смени и сега в събота и неделя щеше да почива. Решиха да дойде при него и след това да решат какво ще правят.
Уж стана рано, а времето не му  стигаше.
На вратата се позвъни. Key погледна през шпионката и видя Jong с букет от червени рози. Отвори вратата и се хвърли радостно на врата му.
- Хей, ще ме събориш! – каза Jong и с букета в едната ръка, сак в другата  и влезе в апартамента.
– Здравей, миличко! Хайде помогни ми да оставя нещата си и тогава ще говорим.
- Здравей, скъпи! Знаеш ли как ми липсваше?
- И ти на мен също. Броях дните. Имаш ли някаква идея какво ще правим тези два дни?
Key го погледна дяволито.
- Имах, но сега си мисля, че най-добре е да си останем тук. Нуждая се от помощта ти в спалнята.
- Какво, ние ремонти ли ще правим?
- Ами-и-и... там има нещо, което се нуждае от твоите силни ръце.
- Ах, ти, дяволче малко! А от друго не се ли нуждае? Ще удовлетворим желанията на нещото, но първо в чантата имам работи за хладилника и второ бих желал да взема душ. Вън е такава жега, че докато пътувах насам, станах като консерва в собствен сос.
Jong  влезе в банята, пусна водата и застана под душа. Изпита удоволствие от прохладните струи.
Вратата се отвори и се показа Key.
- Чук, чук. Някой да желае да го насапунисам?
- Някой желае и ако не побързаш, ще избяга.
- Едвали ще го направиш!Усмихна му се дяволито.
- Ама ти още си стой там и ще видиш.
- Знаеш ли – каза Key , повдигайки малко крайчеца на тениската си – от където се показаха част от боксерките му и голите му бедра.
- О това мисля,че няма да ти трябва – посочи боксерките му и го придърпа към себе си под душа.
Двамата впиха устни в страстна целувка. Ръцете му се плъзнаха по тялото му. Повдигна единият му крак и много бавно влезе в него.
- О, Jong! Миличък! Как ми липсваше! Как ми липсваше всичко това! – прошепна Key
Key сякаш танцуваше около него. Тялото му се извиваше страстно, пръстите му драскаха гърба му.
- О, Господи! Прекрасно е! Продължавай, скъпи, чукай ме! О, о, о, ох!
Jong продължи още малко и спря своите движения. Държеше Key  в ръцете си и усещаше учестеното биене на сърцето му. Погали го по главата нежно и го целуна по челото.
Малко по-късно успокоени, двамата седяха в кухнята и ядяха сладолед от една голяма кутия.
- Jong, кажи, наистина ли искаш да си останем тук? Няма ли да ти стане скучно два дни?
- Няма, йобо! Ще успеем да ходим на много места. Тази седмица беше тежка за мен и мисля, че с теб най-добре ще си отпочина.
- Най-добре да, но не знам дали ще си отпочинеш. Отивам до спалнята. Разхвърлял съм гардероба и не искам да виждаш така неподредено.
Jong постоя минути в кухнята и отиде при Key.
- Ти какво, на ревю ли се ходиш? Защо са всичките тези дрехи?
- Исках да избера нещо, ако решим да излезем.
- Мисля, че мога да ти помогна. Ти обличай едно по едно,  а аз ще си казвам мнението.
Jong  седна на един стол. Key  се съблече и започна да облича тоалетите един след друг. След всеки тоалет той се разхождаше из стаята, като хвърляше предизвикателни погледи към Jong . И самото обличане и събличане го правеше така, че да го разпали. Успяваше, защото след третия тоалет Jong седеше на стола все едно, че е седи върху таралежи.
- Key, комбинирай белите дънки с ресните,с тази черна блуза.
- Ама тя не е ли много разголена? Нямали да  се вижда тялото ми така много ?
- Няма, само ще загатва. А и много мъже биха искали да имат твоето тяло.
Key  се облече и започна да се разхожда из спалнята. Застана пред Jong, коленичи и започна да го гали по бедрата и слабините.
- Някой май е готов за подвизи – каза той
– Виждам, че ревюто ти се е понравило.
Jong   понечи да стане от стола, но той със жест го спря. Изправи се пред него и започна да се съблича, тананикайки си някаква песничка. Jong нямаше търпение да скочи и да го награби, но искаше да остави инициативата на Key.
Когато остана само по бельо, той с един замах свали боксерките си. Е, чак това Jong не очакваше. Протегна ръце напред.
- Дръж си ръцете при теб, не прави нищо докато не ти кажа!
Key  хвана боксерки те си  и ги прекара по лицето на Jong. Той беше изгубил говор и картина. Пред очите му като изкусително видение го съблазняваше Key.
Той седна у него. Така го чувстваше по-добре. Започна да се движи с леки, въртеливи движения, повдигайки се от време на време.
Jong  затвори очи. Това, което ставаше го беше адски възбудило, че едва се сдържаше. Започна да си мисли за съвсем отнесени неща за да се успокои.
- Хайде, Jong, люби ме!
Jong отвори очи. Прегърна Key  и заби глава в гърдите му. Целуваше ту едната, ту другата, играеше си със зърната му. От възбуда те бяха щръкнали като лисичи муцунки. Jong  не се откъсваше от тях. Key  чудесно сменяше ритъма. Забавяше, сякаш се беше уморил и после забързваше за да навакса.
- J-o-n-gggg! – извика Key и се отпусна доволен.
Усети мощното му изригване в себе си.
Точно в този момент от съседния апартамент се чуваше Ивана как пее:
„ Искам ударна доза любов”(Не се стърпях да го напиша :Д:Д:Д)
За сега Key беше получил своята доза любов. Но имаше още ден и половина...


                                                        
 
 
Начало на формуляра

Последната промяна е направена от desityyy на Чет Фев 26, 2015 2:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
desityyy
desityyy
Banned

Capricorn
Брой мнения : 144
Точки : -1
Join date : 16.12.2014
Години : 28

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Страст

Писане by desityyy on Чет Фев 26, 2015 1:38 pm

Благодаря на Адашката за помощта относно качването на снимката на Кий :44: :46:
desityyy
desityyy
Banned

Capricorn
Брой мнения : 144
Точки : -1
Join date : 16.12.2014
Години : 28

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Страст

Писане by nana_99 on Чет Фев 26, 2015 5:28 pm

Това ми харесааа....
Беше добро...пък и ДжонгКий..какво друго му трябва на човека?! Хихи...
:49:


       Be yourself ~        
nana_99
nana_99
VIP

Libra
Брой мнения : 1748
Точки : 596
Join date : 12.07.2013
Години : 19

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Страст

Писане by bloodthirsty~ on Съб Фев 28, 2015 3:05 am

"Точно в този момент от съседния апартамент се чуваше Ивана как пее:
„ Искам ударна доза любов”
Пхахахаха, не, не мога, просто. :ДДД Хиля се като побъркана. :ДД

А за фика.. за първи смът е много добре, хареса ми. *-* продължавай да развиваш таланта си. :3bloodthirsty~
bloodthirsty~

Брой мнения : 208
Точки : 0
Join date : 19.11.2013
Местожителство : София

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Страст

Писане by ~*Mini*~ on Съб Фев 28, 2015 10:35 pm

Ооо да...и на Мини и хареса :3 много... ДжонгКийййй >.< Супер беше..ще чакам и други такива нещица от теб ^^


Beauty is everywhere>.<
~*Mini*~
~*Mini*~

Pisces
Брой мнения : 608
Точки : 232
Join date : 27.02.2014
Години : 21
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: SHINEE:Страст

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите