A-Fan Fiction Bulgaria
За да използвате пълноценно целият форум и да можете да виждате и коментирате всички секции, е желателно да се регистрирате или да влезете във вече създаден от Вас профил!

(GOT7 /BTS) I hate the world

Go down

(GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by ~kim sunny~ on Вто Фев 10, 2015 2:08 am

Жанр: yaoi,incest, action,romance,comedy, drama
Главни герои: Kim Taehyung and  BamBam
Поддържащи герои: Ha yul,Daehyun,Got7,Bts,Bap,Exo
Резюме: Достойнство,невинност,чест? Какво е това в днешния свят? Нищо,тези  неща са забравени отдавна. В свят управляван от парите и властта. Ако нямаш тези неща си никой. Просто поредния човек измежду милионите такива като теб,борещи се,за да оцелеят поне още един ден. Ким Техюнг мрази този свят,но дали е възможно да се промени мнението му?
Дата на публикуване на първа глава:09.02.2015
Сравнително годишно ограничение(не е абсолютно задължително да се спазва): 18+


Привет,ето още нещо от мен с биасите ми от двете групи. Такива са сладури не се стърпях просто. Знам,че е малко странна двойка,но все пак.... надявам се да ви допадне.

 
I hate the world


Първа главаКазвам се,Ким Техюнг син на известния бизнесмен Ким Дехюн и на супер модела Ким Ха Юл.  Едно богато и престижно семейство,живеещо в мир и хармония. Така изглеждахме в очите на хората ,но щом хората се разотидат всичко се променяше и ставаше ето такова.
-Ви,наказан си.Няма да излизаш от стаята си,ясно?- майка ми стоеше пред мен с ръце на хълбоците и ме гледаше злобно. Аз пък от друга страна си се бях излегнал най-спокойно върху дивана със слушалките в ушите. Не че помагаха. Тая жена ги надвикваше с лекота.
- Ви,слушаш ли ме?-майка ми се ядоса и хвана телефона ми,взимайки го от ръцете ми,с което и дръпна слушалките от ушите ми.- кражбата е сериозно нещо,по дяволите.  Имаш пари да си купиш хиляди от тези скейтбордове,защо трябваше да го крадеш?! – жената пред продължаваше да ми опява. Наистина ли си мислеше,че ми пука? Единственото,което ме интересуваше сега беше да си взема телефона. Изправих се бавно от дивана,слагайки ръце в джобовете на дънките си и я погледнах с отегчено изражение.
-Дай ми телефона.- проста команда за изпълнение,нали? Обаче майка ми не я разбра,което беше голяма грешка.
- Отговори ми на въпроса,Техюнг!- Тя си настояваше на своето и честно да ви кажа,лазеше ми по нервите.
-Дай ми телефона.-повторих с по-груб тон,при което тя се сепна за момент,но после пак си продължи.
-Няма,той също ти е забранен. Докато не осъзнаеш постъпката си.- Тц,майка ми наистина си го просеше. Направих крачка към нея,а на устните ми се появи злобно - подигравателна усмивка.
-Защо си мислиш,че ще те слушам?-говорех със съвсем спокоен глас,макар че ясно се усещаше нотката на раздразнение в него. Това накара майка ми да се стресне и да отстъпи крачка назад.
-Аз…съм ти майка!- опитваше се да звучи нормално и авторитетно,но не успяваше. Гласа `и трепереше. Това ме накара да се усмихна още по-широко. Пресегнах се,хващайки китката `и ,след което я завъртях и я бутнах грубо върху дивана,така че гърба `и  да се удари в облегалката му,при което тя се стресна и ме погледна уплашено.
-В-Ви?
-трябва да те слушам,защото си ми майка?-попитах развеселено и се наведох напред,поставяйки ръцете си от двете страни на главата `и,след което допрях челото си до нейното,поглеждайки я в очите.
-Много жалко,че аз не мога да възприема една курва за своя майка. –видях,че очите и се насълзиха,но не ме интересуваше. Изправих се и си взех  телефона от ръката `и. Тъкмо на време,за да прочета съобщението на Хосеок,че идва след малко да ме взима,за да излизаме  с компанията.
- Излизам.- обявих и отидох да си взема якето от закачалката.
-Ви,наказан си!-Майка ми се изправи и тръгна към мен,но спря на място,веднага щом я погледнах.
-Вярваш ли си?-тона ми беше спокоен и този път,ако тя ми беше казала „да“,щях да я послушам,но не. Тя просто сведе глава.- знаех си.- усмихнах се вяло и си облякох якето,след което взех един от пистолетите на стъклената масичка,слагайки го в джоба на якето си.- не ме чакай.- обух се и излязох от тази проклета къща. Сигурно си мислите,че се държа ужасно с нея,нали? Или пък,че не я обичам,но не е така. Аз обичам майка си и то много. Бих убил всички всяко копеле позволило си да я нарани,обиди или да се държи с нея както аз. Обичам я,но просто нямам никакво уважение към нея.  Обаче,кажете ми,как да уважавам човек,който си ляга с непознати? Не че тя беше виновна за това,а баща ми. Той беше проклет бос на мафията в града и се опитваше да разшири територията си,като сключваше сделки с останалите босове,а който не искаше да се присъедини към него или спеше с майка ми,за да си промени мнението или умираше. Превъзходна схема,а? Майка ми жертваше достойнството си,за да може баща ми да печели слава и пари от незаконния бизнес. Достойнство? Какво е това в днешния свят?  В свят управляван от парите и властта. Ако нямаш тези неща си никой. Просто поредния човек измежду милионите такива като теб,борещи се,за да оцелеят поне още един ден.  Мразя този свят.
-Хей,Виии. – гласа на Хосеок ме извади от грозните ми мисли. Погледнах напред и го видях с чисто новата си кола, в която имаше още няколко момчета. Всички те бяха синове на мафиоти точно като мен,за това се разбирахме много добре.  Влязох в колата при тях,където музиката ми проглуши ушите,а цигарения дим от цигарата на Намджун,който беше на предната седалка до Хосеок, замагли за момент зрението ми.
-Мамка му човече,угаси я.- взех я най-нагло от устата му и я хвърлих през прозореца,след което се настаних на втората седалка.
- Тц,Ви лош си,взе единственото нещо,което иска да доближи устните му.- едно момчетата в колата,което седеше на третата седалка, се изхили и всички след него.
- Много смешно Шуга. Да ти припомня ли вчера твоите устни къде бяха?- Намджун гордо посочи към панталона си,а Джимин,седящ до Шуга се разсмя.
- мамка му,проклети педали.- извика той през смях,при което си спечели удар по главата от момчето седящ  от другата му страна, Джин.
- Гледай си езика,идиот.
-Майната ти.- промърмори Джи и после бързо премести на предната седалка в краката ми,така че Джин да не го докопа.
-Пхаха,страх те е от Джиние,а?- най-малкия в колата,който седеше до мен се разсмя.
- Млъквай,Джънгкук. – промърмори Джи и го перна по крака,а аз наблюдавах смеещите се момчета и благодарих на бог,че ги има. Винаги могат да ме накарат да се засмя,дори когато ми се реве. Бяха идиоти,но ми бяха много близки приятели.
- Накъде да карам?- попита Хосеок,който се мъчеше да се съвземе от смеха си.
- Към клуба!- всички извикахме в един глас и той кимна потегляйки. Имахме си наше място,където никой не ни закачаше. Скоро бяхме там и както винаги имаше дълга опашка,но ние понеже сме пичове  я подминахме и влязохме. Вътре бяхме посрещнати от обичайната силна музика,воня на алкохол,напили,танцуващи или натискащи се хлапета и различни светлини,който ме заслепиха за момент.
- Към барааааа….- извика Хосеок и тръгна натам,а ние го последвахме. Първо Хосеок се обади на шофьора си да дойде по някое време да ни вземе,за да не стане някой инцидент,а после всички си поръчахме по едно и започнахме да се забавляваме,заедно.

След около час два всички освен мен,Кук и Джин се бяха натряскали здравата,та едва седяха на краката си,но им беше кеф. Аз също бях подпийнал и всичко ми се въртеше,но все пак можах да разпозная двама мъже,който се запътиха към мен  облечени в черно. Тц. Мамка му,това бяха двама от охраната на единствения противник на баща ми. Какво правеха тук?! Нямах много време да мисля,понеже двамата мъже се подсмихваха и се приближаваха все повече към мен с пистолети в ръката. Огледах се,приятелите ми бяха на дансинга,пияни. Нямаше как да ми помогнат,а и не исках да ги забърквам. За това направих единственото за което се сетих,побягнах. Излязох от клуба и се затичах нанякъде. Мамка му,тичах като пиян идиот,на зигзаг. А,чакай. Аз съм си пиян идиот и бих спрял да бягам по тъмните непознати улици,ако не бяха тъпанарите дето ме преследват и стрелят по мен. По дяволите един от куршумите мина покрай главата ми.
- Благодаря ти,татко.- измърморих и завих рязко в една уличка,продължавайки да бягам. Погледнах зад себе си,нямаше никой. Добре,бях ги изгубил от поглед,но сигурно не за дълго. Спрях пред една малка къща и почуках на вратата,а след няколко секунди тя се отвори. Там седеше младо момче,приличащо леко на мен, с бяла кожа,кафяви очи и черна коса,с малко русо върху бритона му. То беше облечено в една доста голяма за него синя пижама и търкаше сънено очите си.
- Нае,желаете ли нещо?- попита той,а аз се огледах и кимнах.
- Може ли да се скрия у вас?
- Моля?!- момчето се ококори,а аз пак се огледах и мамка му. Видях ония двамата пак.
- Моля те,ще ти платя. Загазил съм го!- гледах уплашено към мъжете,който чукаха на всяка врата,за да ме търсят,но благодарение на тъмнината не ме виждаха. Видях,че момчето също погледна в тази посока,след това пак погледна към мен.
- Теб ли търсят?- кимнах няколко пъти.
- Ще ти платя хилядарка,моля те.- Момчето прехапа долната си устна,но след това се отмести.
- Няма нужда,влизай.- рече той,а аз не чаках втора покана,а се шмугнах вътре.Скоро мъжете дойдоха и на тази врата,но момчето успя да ги излъже,че не ме е виждал и те си тръгнаха.
- Слава богу…..-прошепнах и се свлякох на пода,дишайки тежко.-  Благодаря ти. –погледнах към момчето,което само ми се усмихна сладко.
- Няма проблем.-огледах наоколо. Къщата на беше много голяма и нямаше много неща,коренно различно от моя дом,който беше излишно голям.- ам…искаш ли нещо?- момчето попита смутено и се почеса зад главата,а аз поклатих глава.
- Само чаша вода…..- той кимна и се запъти към кухнята,която беше свързана със стаята в която сме сега. Браво,а аз трябва да прекося двеста стаи,за да стигна до кухнята. Завъртях очи и се настаних върху малкия диван,пред малката дървена масичка и малкия телевизор. Мда,тук всичко беше малко. Момчето се върна и ми подаде чашата с треперещи ръце.
- З-заповядай…..- промърмори той,а аз я поех и отпих.
- Благодаря ти,между другото,аз съм Ви,а ти си?
- Бамбам…- тихо проговори той и седна на фотьолчето пред мен.
- Сам ли си?
- Да,родителите ми са на работа,няма да се върнат скоро.-  това е добре,поне няма да се разправям с възрастни,а малкия хич не изглеждаше опасен,така че тази нощ ще я прекарам спокойно. Отдъхнах си и поставих чашата на масата,но без да искам я оставих на ръба и тя падна оливайки Бамби,които извика.
- Ох,аз…..-понечих да се извиня,но той ме спря
- Не,няма проблем..- изправи се и тръгна надолу по едно коридорче.- ще се преоблека и…и..ще видя къде ще спиш..-след  тези думи той влезе в една стая,която се виждаше от мястото на което седя. Странно от тук се виждаха всички стаи,а аз в моята стая не мога да си видя вратата,ако съм в края `и. Ох, по дяволите сега ми се доходи до едното място. Станах и тръгнах по коридора,като се спрях пред врата зад която се скри Бамби. Отворих я леко с мисълта да вляза и да го питам къде е тоалетната,но гледката пред мен ме спря. Момчето беше само по боксерки и на показ беше изложено тялото му. Не знам дали заради алкохола или заради това,че приятелката ми не ми беше пускала от много време,сметнах гледката пред себе си за много привлекателна. Тялото на момчето беше наистина добре оформено,но слабо,а и кожата му изглеждаше много мека. Обвинявам алкохола за следващите си действия,само да кажа. Отворих врата по-широко и влязох бързо,като хванах момчето за ръката и го бутнах на леглото,разбивайки устните си върху неговите,игнорирайки протестите му.~kim sunny~
~kim sunny~
Winner

Virgo
Брой мнения : 105
Точки : 160
Join date : 02.01.2015
Години : 19
Местожителство : Плевен

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by kimjongin_addicted on Вто Фев 10, 2015 11:32 pm

Точно Хаюлчето ми ли тряаше да направиш курва бе бебо хддд яко начало,още не мога да му се нарадвам хд <3
kimjongin_addicted
kimjongin_addicted

Capricorn
Брой мнения : 84
Точки : 24
Join date : 28.04.2013
Години : 26
Местожителство : Seoul

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by ~kim sunny~ on Вто Фев 10, 2015 11:37 pm

ти ми я предложи! хд и аз не мога да му се нарадвам,ама явно другите хора в форума,могат хд т.т
~kim sunny~
~kim sunny~
Winner

Virgo
Брой мнения : 105
Точки : 160
Join date : 02.01.2015
Години : 19
Местожителство : Плевен

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by vv on Сря Фев 11, 2015 10:09 pm

Фика е много, много, МНОГО готин и аз най-нахално чакам НЕКСТ! А да не говорим, че моя биас е там таааа да.......оверявам те, че на ден през час ще проверявам дали има нова глава. :)


Make money
Not friends
vv
vv
VIP

Pisces
Брой мнения : 320
Точки : 260
Join date : 11.02.2015
Години : 15
Местожителство : Варна

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by desityyy on Вто Фев 17, 2015 10:42 am

Уникално еееее..Чакам некста с нетърпение :43: :44:
desityyy
desityyy
Banned

Capricorn
Брой мнения : 144
Точки : -1
Join date : 16.12.2014
Години : 28

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by ~kim sunny~ on Съб Фев 28, 2015 6:11 pmВтора глава


Очите на момчето под мен се разшириха и той се опита да ме избута от себе си затова му хванах и двете ръце затисвайки ги до главата му. Погледнах го в очите и натиснах устните си повече срещу неговите. Бяха толкова меки и копринено гладки,бях неспособен да се отдръпна,а и исках да почувствам повече от него. Опитах се да съм нежен и да не го плаша,затова първо плавно прокарах езика си по долната му устна молейки за вход,но той отказа да ми го даде,затова поех нещата в свой ръце. Седнах върху него и раздвижих тази си върху члена му,което го накара да изстене. Възползвах се от възможността и плъзнах езика си в устата му,изстенвайки при невероятния вкус,който усетих. На момчето под мен обаче явно това не му харесваше и затова захапа езика ми!
-Ауч..-измрънках и го погледнах ядосано.- За какво беше това?!
- Аз….аз…съжалявам…но ..ти… -момчето изглеждаше уплашено и няколко сълзи се бяха насъбрали в очите му.-  ти…. нямаше да спреш…-промърмори той и погледна настрани,а аз завъртях очи.
- Просто не се дърпай и няма да боли.-хванах ръцете му над главата с една ръка,а с другата хванах лицето му,принуждавайки го да ме погледне и отново нападнах устните му. Бамбам се дърпаше,отново захапа езика ми,но не се отказах,а си продължих. Устните му бяха опияняващи,не можех да им се насладя. Скоро се дръпнах от тях и си поех дъх,вглеждайки се в очите му,който бяха пълни със сълзи и уплаха под себе си. Беше …очарователен…
- Пусни ме….-изплака той със сладкия си глас,а на мен всъщност ми дожаля.
- Хм…не,но имаш два варианта.-подла усмивка се почви на лицето ми,докато прошепнах със секси глас- Или ще те чукам или ще ми духаш. Избирай.- станах от него и седнах на леглото,слагайки ръка в джоба на якето си. Момчето,разбира се,се възползва и се изправи, опитвайки се  да избяга,но точно когато беше до врата един куршум премина до главата му и проби малка дупка във вратата.
- Това го няма като вариант.- засмях се и  завъртях пистолета между пръстите си.- Е… какво избираш?- Момчето поседя няколко секунди с гръб към мен сякаш обмисляше нещо,след което се обърна и се приближи с бавни крачки. Падна на колене между краката ми и се загледа надолу в ръцете си казвайки едвам доловимо. - второто.....- усмихнах се широко и разкопчах колана и дънките си със свободната си ръка.
- това да ти е за урок,да не пускаш непознати в къщата си.- засмях се и свалих дънките,заедно с боксерките си,до коленете,освобождавайки вече надървения си член. Сложих ръка на тила на момчето и придърпах главата му по напред.- хайде,мили..-момчето протегна треперещата си ръка и хвана члена ми,след което се надигна леко и без да ме поглежда обви устните си плахо около главичката ми. Аз прехапах устни и затворих очите си. Божичко беше невероятно. Дебелите му и меки устни се спускаха нагоре и надолу по члена ми,а топлината на устата му ме караше да стена от удоволствие. Заплетох пръстите си в косата му и започнах да движа таза си срещу устата му,вкарвайки дължината си до гърлото му,без да ми пука,че той се дави. Не можех да се стърпя,бях в рая. Не ми правят свирка за първи път,но тази беше несравнима. Може би защото за първи път е от момче? Или защото го насилвам? Пф,на кой му пука. Просто е неописуемо чувството. Продължих да изнасилвам сладка уста на момчето докато не свърших в нея,принуждавайки го да глътне всичко.
- Мамака му,добър си…- Промърморих опитвайки да уловя дъха си,след което извадих члена си от устата му и си вдигнах панталоните. Клекнах пред него и повдигнах брадичката му оглеждайки лицето му. Подпухнали от плач очи,зачервени бузи,разрошена коса,подути устни и малко сперма стичаща се по брадичката му.
- Може би ще го повторим някой път,Бамбам.
-Техюнг….-наведох се и отново го целунах,след което се изправих,прибирайки пистолета си и излязох от стаята. Понеже ми беше гадно за момчета реших да оставя две хилядарки на масата,като отплата. Парите оправят всичко,нали? Излязох навън и се огледах. Вече се беше съмнало и за щастие нямаше и помен от онези кретени,което ме успокои.  Тръгнах по обратния път и след като стигнах отново до клуба,звъннах на шофьора си,да не прибере. Той дойде след около половин час,вземе и ме закара до у нас. Първото,което забелязах,щом влязох вътре е спящата на дивана ми майка. Грима `и беше размазан,косато `и беше в ужасно състояние,а дрехите изпомачкани. Май не само аз съм се забавлявал с непознати,тази нощ. Винаги изглеждаше така и спеше на дивана,след като е вършила поръчки от баща ми.Въздъхнах,а после взех одеялото от края на дивана и я завих добре с него.  Мразя да я виждам в такива състояние,горката ми майка. Наведох се и целунах съвсем нежно и внимателно красивите `и коси,а след няколко минути през който се любувах на красотата на майка си,си отидох в стаята,тръшвайки на леглото,за да поспя.
Обаче сладкия ми блажен сън не трая дълго,понеже една шибана и досадна камериерка ме събуди.
- Господарю,събудете се.- имаше ужасно дразнещ глас,писклив и висок. Направих и знак да изчезва и се врътнах на другата страна,но тя си продължи.
- Господарю,време е за училище.-
- Майната  му…. Ня‘а да го ходя.Изчезни.-промърморих и се завих през глава.
- Но,господарю…..-
- Тц.-изправих се в седнало положение и я погледнах злобно,сигурен бях,че изглеждах заплашително особено с торбичките под очите си,който се бяха образували. –Какво не разбра от изчезни,кучко? Да не би пискливия ти глас да те е оглушил? – Огледах я,беше грозна и с много пъпки. По-дяволите,защо е сред прислужници те ни?
- Извинете,но….баща ви,каза да отидете при него,пред училище..-сега беше мой ред да трепна и да се притесня.
- Баща ми? За какво?
- Не знам,каза да ви извикам.- момичето се поклони и излезе,а аз се загледах в стената пред мен. Мамка му,пак съм загазил нещо. Завъртях очи и отидох да се изкъпя,след което се приготвих за училище. Облякох си дънки,червена тениска и дънково яке с кожени ръкави,всичко беше марково и ръкавици без пръсти. Оправих си набързо косата,след което си сложих малко черен молив и излязох от стаята си. Отидох до стаята на баща си и си поех дъх,след което бавно отворих вратата и влязох вътре.
- Татко?- огледах стаята и накрая се срещнах с дулото на пистолет,а зад него и с очите на моя баща. – за какво си ме викал?- не трепнах  дори за момент,гледах го в очите,игнорирайки  присъствието на пистолета опрян между очите ми. Не,че бях сигурен,че баща ми няма да ме убие. Напротив,би го направил без да му мигне окото дори,знам го,но просто не ми пукаше. Не трябваше да показвам страх пред него.
- Майка ти ми каза,какво си говорил за нея.- той проговори с плътен глас,без да отделя поглед от моя.- Не искам да се повтаря,ясно ли ти е? Тя ти е майка и ще я уважаваш,независимо от всичко.-баща ми сложи пръст на спусъка и натисна пистолета повече към главата му,което заболя,но все пак единственото,което направих бе да пъхнах ръце в джоба си и да кимна.
- Само това ли е?
- Не.-баща ми въздъхна и свали пистолета,хвърляйки го на леглото си,след което прокара ръка през русата си коса,поглеждайки настрани- чух,че са те преследвали….-гласа му вече не беше застрашителен,а когато ме погледна наново,погледа му беше притеснен.- Добре си,нали?- в тези моменти,просто усещах,че ме обича. Баща ми може да е гадина,която би ме убил и която кара жена си да върши долнопробни неща,заради шибания му бизнес,но той ни обича. По свой си начин.
- Добре съм,не се безпокой.- усмихнах му се и тръгнах да излизам.-отивам на училище,ще говорим после.-видях го да кимва,след което излязох. Взех си раницата,обух се и се качих в колата,а шофьора ми ме закара до училище. Веднага щом слязох пред портите се наредиха куп ученички,който ми фенстваха. Боже,колко са досадни.
- Ким Техюнг!- един глас извика и аз се огледах,за да видя кой трябва да убия. Никой не ми използва истинското име,дори медиите. Всички ме знаят като Ви.
- Ахххх,това е Джей хоуп оппа.- едно от момичетата извика и аз извърнах глава към човека,който се насочваше към мен с бясна крачка. А,ето кой е казал името ми.
- Къде беше,Ви?-попита момчето,спирайки се пред мен със скръстени ръце.
- У дома.- свих рамене и тръгнах напред,а той ме последва.
- Знаеш за какво говоря. Снощи те нямаше. Може да съм бил фиркан,ама забелязах.-завъртях очи и поклатих глава. Той не забелязваше,че панталона му беше паднал почети до коленете,мен забелязал.
- Никъде не бях.
- Чукал си някоя курва,нали?- една ръка се обви около рамото ми и до мен се появи Джимин с мазна усмивка на лицето си.- Не се срамувай,гордей се.- той ме потупа по рамото – Само Тифани да не разбере.- той ми намигна и се спряхме пред едно дърво,под което имаше маса,където бяха насядали останалите момчета,а Хоуп се настани също.
- Момчета,Ви е изчезнал снощи,щото е имал секс сесия с някоя сладурана.- Джи обяви,сядайки до Шуга,който пък изсвири.
- От де знаеш,че е с момиче? Може да е с момче.
- Той не е педал,като всички тук. Аз и той сме единствените нормални.- Джимин извъртя очи и се усмихна самодоволно,след което започна да спори с Шуга,а аз си припомних момчето от снощи. Ако Джи разбере сигурно ще ме затрие.
- Не е важно с какъв пол е бил,ще спрете ли? Такива сте деца,ако не ви познавах,щях да кажа,че се харесвате. Рап Монстър,потуши спора,а двете момчета млъкнаха,изчервявайки се и казвайки в един глас.
- Майната ти….
- Можеше поне да ни кажеш,знаеш ли?- Джин се включи,поглеждайки ме строго.
- Да,знаеш ли колко се притеснихме? Лично аз ти звънях десет път. Много се изплаших да не ти е станало нещо,Тае.
- Яяя,Кук. Спри да използваш това име!-скарах се на момчето,но все пак седнах до него и го гушнах силно,защото нацупената му физиономия беше прекалено очарователна. Облегнах глава на рамото му и се загледах нагоре в небето,когато осъзнах нещо. Бамбам също използва истинското ми име,а аз не му го бях казвал. От къде по дяволите го знаеше?!
~kim sunny~
~kim sunny~
Winner

Virgo
Брой мнения : 105
Точки : 160
Join date : 02.01.2015
Години : 19
Местожителство : Плевен

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by vv on Съб Фев 28, 2015 6:58 pm

Незнам. Сега да умра ли или да чакам следващата глава? Труден избор, но айде ще живея за некста заради моето Таехюни.^,^


Make money
Not friends
vv
vv
VIP

Pisces
Брой мнения : 320
Точки : 260
Join date : 11.02.2015
Години : 15
Местожителство : Варна

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by lucky_pifjeni on Съб Мар 21, 2015 6:32 pm

stana mi mnogo interesno, molq next :D ^_^ :D :D :20: :22:
lucky_pifjeni
lucky_pifjeni

Scorpio
Брой мнения : 65
Точки : 1
Join date : 20.03.2015
Години : 21
Местожителство : Sofia, Bulgaria

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by lucky_pifjeni on Чет Апр 09, 2015 2:30 pm

Heyy sweetie, nqma li da pystash nova glava, shte q chakame v skoro vreme !! ^_^
lucky_pifjeni
lucky_pifjeni

Scorpio
Брой мнения : 65
Точки : 1
Join date : 20.03.2015
Години : 21
Местожителство : Sofia, Bulgaria

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by ~kim sunny~ on Чет Апр 09, 2015 3:30 pm

nah,az mislq da go triq,wednaga shtom razbera kak. Sujalqwam,no imam ideq da go prenapisha......
~kim sunny~
~kim sunny~
Winner

Virgo
Брой мнения : 105
Точки : 160
Join date : 02.01.2015
Години : 19
Местожителство : Плевен

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by vv on Чет Апр 09, 2015 3:35 pm

АКО ГО ИЗТРИЕШ ЛИЧНО ЩЕ ДОЙДА И ЩЕ ТИ ОТКЪСНА ГЛАВАТАААА!!!! ЧУВАШ ЛИИИИИ??? ЧАКА ТЕ СМЪРТ АКО ГО НАПРАВИШ!!! СМЪРТ!!! БАВНА И МЪЧИТЕЛНА!!!


Make money
Not friends
vv
vv
VIP

Pisces
Брой мнения : 320
Точки : 260
Join date : 11.02.2015
Години : 15
Местожителство : Варна

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by lucky_pifjeni on Чет Апр 09, 2015 9:31 pm

po dobre go ostavi, napishi drugiq variant i posle gi sravni da vidish koi e po dobyr i nie syshto shte ti pomognem v izbora, i togava shte ti pisha kak da go iztriesh !! :D ^_^
lucky_pifjeni
lucky_pifjeni

Scorpio
Брой мнения : 65
Точки : 1
Join date : 20.03.2015
Години : 21
Местожителство : Sofia, Bulgaria

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: (GOT7 /BTS) I hate the world

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите