A-Fan Fiction Bulgaria
За да използвате пълноценно целият форум и да можете да виждате и коментирате всички секции, е желателно да се регистрирате или да влезете във вече създаден от Вас профил!

Зодии! :)

Създайте нова тема   Напишете отговор

Go down

Зодии! :)

Писане by ·٠•YulSeya٠· on Пон Яну 27, 2014 8:34 pm

След като аз съм голям психо на тема зодии ми се прииска да направя тази тема, където да си споделяме интересни преживявания с други знаци на зодиака!

Когато кажа на хората, че зодиите ме вълнуват или ги попитам коя са и получа "Ама ти вярваш ли на това?" се разочаровам до една степен от човека. Едно е да не си запознат, друго е да не си запознат достатъчно и да дрънкаш глупости. Не съм от тези, които си четат всекидневно зодията, защото не вярвам много, че нещо може да ми предскаже настроението или какво ще стане, но не е лъже, че описанията на характерите зодиите понякога адски си съвпадат! Именно това ме влече!

Като първо аз съм зодия Рак с асцедент Скорпион - напълно водна! :Д Когато хората ме гадаят, често избират Лъв защото съм излъчвала самоувереност и гордост.  :lol!:  Е, не мога да кажа, че съм като повечето Раци адски срамежлива, така че до една степен си признавам, че съм уврена, стига да е нещо, където да си имам основа, иначе бих отстъпила и казала, че не го мога или не знам. Мама винаги ще ме опише за хаплива (не и без причина) и като научи,че асцедента ми е Скорпио и айде - Имаш и щипки и отрова, ама очите ти блещукат уж безобидно!

Та, едната ми най-близка приятелка е Близнаци, мама е също и още няколко и за тях мога да кажа, че не винаги ги изтърпявам, освен приятелката ми, която някак е изключение. Ах тези Близнаци! Като нещо не им хареса винаги не са чули, не видяли, не разбрали! :Д Знам ги аз! Все много знаят! :Д Е, и моята много-знайкова страна е именно защото малко приличам на тях от това, че съм родена едва вторият ден на Рачето и съм близко до Близнака.

С Телците се разбирам адски добре- те са душички <333 :Д Обаче и аз съм генетично ината и понякога става голямо мерене на рога и щипки :Д И с Рибките се имам много! <3 Също и с Стрелците, въпреки, че сме доста с различни гледни точки. Лъвчетата ги обичам, другата ми близка приятелка е Лъв и така съм ги опознала, че знам какво си мислят дори! :Д

И с Козирозите се разбирам, но повечето с мъжете, всъшност най-чесно с мъжките представители на зодиите се разбираме добре. Е, изключение е Овена - в каквато и кожа да е... :Д Не мога да ги изтърпя поякога! :ДДДД Не че и те си умират за мен... предполагам. Раците са ми много пре-емоционални понякога, някак на мен ми липсва като Рак това, или по-скоро е по-слабо или прикрито, не знам... С Девите се разбирам, но някак са ми адски скучни на моменти, но най ми харесва това, че са си хора на принципите и се стремят към перфектното, или поне най-доброто.

Охх, сега да си кажем - ах тези Овни и Водолеи - много ме дразнят! :ДДД На моменти, нека не ги сложа всички под общ знаменател, то винаги се намира душа, ама ... рядко е, да си кажем. Така съм и с Везните - ту ги обичам, ту ще им счупя врата. :ДД


Как е с вас? Какво имате да споделите, кои зодии са около вас? Кои търпите, кои обичате, а кои изобщо не харесвате на моменти??

Все пак има 12 зодии, а милиони интересни характера на тази огромна топка наречена Земя!
avatar
·٠•YulSeya٠·

Cancer
Брой мнения : 164
Точки : 22
Join date : 03.07.2011
Години : 21

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by Only :3 on Пет Фев 21, 2014 1:02 pm

Не смятам,че хората се изразяват правилно,когато казват "вярваш" ли в нещо си. Зодиите са си зодии. Аз съм водолей с асцендент рак.
Този асцендент ме определя като интуитивна, чувствителна личност с живо въображение и отлична памет. Домът и семейството са изключително важни за хората с асцендент Рак. Няма да се поколебая, когато трябва да защититя жизнените си интереси, както и тези на любимите същества и семейството си. Хора понечили да застрашат жизненото ми пространство често се обезкуражават от твърдия отпор, който получават , символ на който е рачешката черупка. Под нея обаче се крие чувствителност и съчувствие, и се съобразявам с чувствата на околните понякога повече отколкото е необходимо. Общо взето приемам много от нещата прекалено лично, тъй като ми липсва обективност и логика, присъща на други, по-малко емоционално уязвими знаци. 
Това е относно асцендента ми. А относно зодията аз съм типичен пример за водолей. Учудващо е колко всъщност си отговарям на зодията.
Водолеите са ангел и дявол в една кожа. Не обичат да правят впечатление, но все пак го правят. Стремят се да направят нещо хубаво и в крайна сметка правят така, че на самите тях да им е хубаво. Не се подчиняват на условностите, но изискват от другите да го правят. Не желаят да приличат на никого, не ги интересува общественото отношение към тях, но обикновено разполагат с власт и престиж. Любопитни са към всичко и щом го изучат, много бързо им омръзва. Душата на Водолея е изпълнена с нежност, но рядко ще се втурне към някаква цел стремглаво. Непрекъснато се разкъсват между разум и чувства.Водолеят не изпитва чувство на вина, ако претърпи неуспех се усамотява и не допуска прояви на съчувствие. Не обичат да ги управляват, мразят да им показват собствените грешки, това ги изнервя.За нея всички са равни и за това не е склонна да се подчинява на никого. За нея общественото мнение няма никаква стойност, тя върви само в своята си посока, въпреки всичко и всички и се държи така, както счита за нужно. Изгражда убежденията си по свои собствени закони, приема сeмейните и домашни традиции твърде избирателно, но всичко, което са възприели в ранното си детство и всичко, което считат за собствени убеждения са готови да отстояват до край. Това прави доста труден съвместния живот с тях – създават свой собствен ред и страшно се дразнят, ако някой го нарушаваСтига толкова,че стана много. Вече добихте представа каква съм.
·٠•YulSeya٠· ,до колкото видях ти не се разбираш с водолеи....жалко ^^


О, знам: не ще съм същият тогава - 
очите ще останат без искри,
сърцето ми докрай ще се разнищи,
във него ще пресъхне песента
и то ще заприлича на огнище,
в което ровят с пръчка пепелта...
avatar
Only :3

Aquarius
Брой мнения : 303
Точки : 35
Join date : 15.10.2012
Години : 21
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by -bloodletter- on Пет Фев 21, 2014 2:34 pm

Аз съм зодия Везни. Плашещо е колко много си отговарям на зодията. Вятърничава, разсеяна, колеблива. Типичен представител съм на Везните. Не мога да определя кой ми е асцендента ми.


Везните се чувстват добре само в компания. Чувстват се силни в брака и всички други партньорски начинания. Те се подчиняват ту на разума, ту на желанията си и са в непрекъснато неравновесие. Везните се реализират много добре на обществено ниво и в колектив.
Те са сантиментални. Никога не се влюбват от пръв поглед. Лесно се разбират с хората, намират общ език с всеки. Могат да направят всичко, стига да не са сами. Лесно се приспособяват. Влияят се от чуждото мнение. Много често се колебаят в избора си и се опитват да обединят елементите на различните си желания.
Везните много лесно преодоляват природните стихии и получават силна нергия от тях. С тази енергия могат да заредят всякакви талисмани, които да ви донесат късмет.
Везните са честни, искрени и деликатни. Имат високи критерии за красота и естетика, верни приятели, много разумни. Те лесно се привързват и то от сърце, а не от меркантилност.
Стараейки се обаче да удовлетворят всички капризи на околните загубват индивидуалността си. Прекалено са отнесени и непрактични. Склонни са да проявяват привързаност дори към хора, които са безразлични към тях.
Най-лош вариант: Сълзливи и сантиментални до самоизмама. Отъждествяват целия си живот с някаква ясна само на тях идея. Не умеят да откажат или твърдо да защитят позицията си и не са в състояние да поемат отговорност. Всички причините за неприятностите им са винаги извън тях.
Везните са най-мирният знак на зодиака. Те не обичат конфронтацията, не приемат агресията, дисхармонията и войната. Самотните представители на зодията пък могат да се надяват да срещнат своята половинка.


Абсолютно всичко отговаря на мен. Колкото до това с кои зодии се разбирам... Овен, Близнаци, Водолей, Лъв, Стрелец. С Раците отношенията ми са доста обтегнати. С Телците ту много се обичаме, ту си обявяваме трета Световна война.If you kill all my demons, my angels might die too

avatar
-bloodletter-
Winner

Libra
Брой мнения : 633
Точки : 901
Join date : 08.08.2012
Години : 18
Местожителство : Варна

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by ·٠•YulSeya٠· on Пет Фев 21, 2014 10:41 pm

О, та то някой не, ами цели двамца са писали в темата! А аз бях загубила надежда и си мислех, че си говоря сама!! О, отношенията ми с Водолеите не са толкова зле - винаги има хора непоносими и други душички.

Хубаво, че сте сложили откъси за зодиите  и асцедентите ви; аз многознайката си мисля, че всеки е наясно! :Д Е, като сме тук да ви разкажа, защо не се разбирам с повечето Овни...
Преди няколко дена имах сблъсък пак с тази моя любииима зодия Овен - представителката беше много пекана мацка, с която се разбрахме доста добре в началото, както и със сестра й. Сестра й ми показа снимка от сватбата им наскоро направена и аз като типично мен веднага забелязах очевадният недостатък- не знам дали снимката беше спонтанна и улучила момента, но момичето беше изгърбено и не беше особено пасващо на хубавата обстановка, прическа и булченска рокля и като мене си отново и го и казах. Тя се усмихна и го подмина, и ми показа и други снимки. След не дълго видях и Овена и му споделих, че съм видала снимките и се пошегувах, как човек като булка и център на внимание може да седи изгърбен на такива важни за живота снимки и след няколко минути се оказа, че Овена, който дори не ми каза нищо на момента по ръвпроса бил мноооого обиден с накърнено его. Я, колко интересно! :Д Сериозно, Овни някои от вас просто сте невъзможни! :Д Е, така де оправихме се, но аз като типичен Рак и малко Скорпион никога няма да го забравя и тази ледена стена между нас ще си е все така леденита.

Е, нали казах, че съм Раче, но бия по-споро на асцедента си Скорпио, та ето и как изглеждат изляни в думи те...

Та, намерих нещо накратко за Рачетата:

Раците умеят да обичат много силно. Ракът е носител на своенравие, любопитство, хрумване, упоритост, привързаност към живота. Когато силно се привържат към нещо, то е за цял живот. Могат обаче да бъдат и много жестоки врагове. Овладяват до съвършенство изкуството да се съпротивляват по пасивен начин. Ако към тях се приложи сила, стават непоклатими. Имат склонност да потънат в нещата, които ги интересуват, до такава степен, че да загубят своята индивидуалност. Имат голямо въображение. Остават насаме, за да се отърсят от външни влияния и да намерят себе си.


Е, тога горе-долу си пасва с мен, а сега за асцедент Скорпион:

Асцедент СКОРПИОН:
Обикновено сте по-резервирани да се изявявате, но криете в себе си дълбоки чувства и силни емоции. Страхотни инати сте и сте готови да се борите докрай, за да защитите мнението си и да стане на вашето. Обикновено трудно ви изкарват извън контрол, но ядосате ли се веднъж, хората разбират, че ноктите ви могат да бъдат доста острички. Доста сте цапнати в устата и можете достойно да отговаряте на подигравки и нападки. От друга страна, сте много чувствителни, но силният характер не ви позволява да го показвате често.

Е, и тук има нещо вярно :ДДД
avatar
·٠•YulSeya٠·

Cancer
Брой мнения : 164
Точки : 22
Join date : 03.07.2011
Години : 21

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by ·٠•YulSeya٠· on Чет Фев 27, 2014 1:59 pm

Намирам това за доста интересно, а вие?

Как отмъщават различните зодии

Овен
Представителите на тази зодия не са отмъстителни, не и по грозния начин. Все пак това са хора на честта и ако ги настъпите или нагрубите, бъдете сигурни, че няма да стоят свити от срам в ъгъла. Избухливият им нрав понякога може да бъде доста болезнен за околните, но за мръсни номерца от тяхна страна и дума не може да става. Те ще си кажат всичко, което искат право в очите и няма да си губят повече времето с глупости, като плануване на перфектното отмъщение, защото в живота си имат далеч по-важни дела.

Телец
За да ядосаш Телеца се нуждаеш от железни нерви, но колкото и железни да са, накрая пак само ти ще си изнервения. А той ще седи с цялото си хладнокръвие и самообладание и ще ти гледа сеира. Но, ако пък се окажеш толкова корав, че да успееш да нараниш чувствата на Телеца, можем да ти кажем само едно – горко ти! Рано или късно той ще ти даде най-жестокия урок, който да си носиш като обица до края на живота.

Близнаци
На тези хора никога не можеш да им хванеш цаката и винаги трябва да стъпваш на пръсти около тях. Тъкмо когато си решил, че вече отлично знаеш от какво се палят и какво може да ги влуди, те реагират абсолютно хладнокръвно и обратното - могат да избухнат с пълна сила за нещо, на което вчера дори са се радвали. Владеят спора до съвършенство, така че, не си и помисляй да се опитваш да ги убедиш в нещо.

Рак
Раците са истински виртуози в масовото скапване на настроението. По душа са доста добродушни, но ако някой нарани чувствата им ще съжалява не само виновникът, но и цялата му рода до девето коляно.


Лъв
Лововете са известни с това, че ще направят и невъзможното, за да те накарат да се почувстваш като нищожество и то без да използват нито една обидна дума. Боравейки си с изопачени и представени по грозен начин факти, представителите на тази зодия стъпкват всяко самочувствие. Хубавото е, че от време навреме им проблясва някакво състрадание и можеш да се разминеш и по-леко, но едно е сигурно – ще ти дадат добър урок.

Дева
Една от най-отмъстителните зодии! Ако си сгафил, Девата няма да те остави просто да го забравиш, тя ще използва всеки удобен момент, за да ти припомни колко си виновен пред нея и колко много й дължиш, задето ти е „простила“.


Везни
Везните са доста горди и лесно се засягат, но определено не са отмъстителни. Със сигурност няма да си пилеят времето с черни магии или пъклени планове. Не им и трябва! Тяхната най-добра самозащита е словесната атака – за по-малко от 5 минути ще са те накарали да се чувстваш изключително гузен и нищожен.


Скорпион
В списъка с царете на скандала и войната, те са начело! Скорпионите са боговете на схватките, майсторите на скандалите, властелините на битките... Няма по-унищожителна сила от „ужилването“ на Скорпиона. Боли и ще го помниш много, много дълго! Лошото е, че много често го отнасят и най-близките им.

Стрелец
Стрелците биха отмъстили с кеф. Или поне така си мислят... докато не им стане жал. После решават, че няма никакъв смисъл да се занимават с елементарни хора и правят възможно най-добрия си ход – продължават живота си. Останалите зодии могат само да се поучат от тях.

Козирог
Не ви съветваме да разгневявате Козирог! Ако ги заболи наистина, те са по-отмъстителни и от Девата. Ще вдигат ежедневни скандали до небесата, ще се отнасят пренебрежително със седмици, дори месеци, ще ви натякват... изобщо, няма да ви е никак комфортно дълго време.


Водолей
Те не си падат по отмъщенията, но ако все пак ги нараните истински, ще ви направят за смях с майсторския си сарказъм.


Риби
Рибите се обиждат твърде лесно. Когато някой ги нарани, започват да обясняват на всички колко лош човек е този някой. Ще се погрижат цялата ви компания, близките и далечните познати, да разберат, че сте постъпили по изключително долен начин и да си имат едно наум с вас. 


Е, за мен има нещо вярно, как е с вас? :Д
avatar
·٠•YulSeya٠·

Cancer
Брой мнения : 164
Точки : 22
Join date : 03.07.2011
Години : 21

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by Only :3 on Пет Фев 28, 2014 11:48 am

Аз отговарям напълно на това описание. Обаче вчера малко си противоречах с описанието. Отмъстих без сарказъм,но не беше чак толкова болезнено отмъщение. По-скоро връщане на потъпкана гордост.


О, знам: не ще съм същият тогава - 
очите ще останат без искри,
сърцето ми докрай ще се разнищи,
във него ще пресъхне песента
и то ще заприлича на огнище,
в което ровят с пръчка пепелта...
avatar
Only :3

Aquarius
Брой мнения : 303
Точки : 35
Join date : 15.10.2012
Години : 21
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by ·٠•YulSeya٠· on Пет Апр 11, 2014 1:37 pm

Водолеите, ах тези Водолеи :Д Всичките дето ги познавам мога да им отбележа нещо чалнато :Д.
avatar
·٠•YulSeya٠·

Cancer
Брой мнения : 164
Точки : 22
Join date : 03.07.2011
Години : 21

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by Minzyy on Съб Апр 12, 2014 4:14 pm

Аз съм Лъв. Типичен представител до корените на костите си.

Лъвовете са самоуверени, решителни, контактни, инатливи. До голяма степен са властолюбиви и много често се изявяват като лидери. Обичат да ги ласкаят и постиженията им да бъдат признати и оценени.   Аз лично съм голям, ултра-голям инат. Кажа ли нещо никой не може да ме обеди в обратното каквито и доводи да ми изкара. Държа си на мнението и го защитавам със "зъби и нокти", Контактна съм и често се улавям, че обичам да съм център на внимание. Много хора са ми казвали, че сякаш "пленявам" с енергията и оптимизма си. Като типичен Лъв обичам да признават труда и успехите ми. Верен приятел съм. Тук важи: " Мога да те заобичам за две минути и да те намразя за една!" Ядосвам се бързо, избухвам бързо. Настроенията ми се менят като пролетно време и няма начин да ми угодиш. Много съм взискателна към хората около мен, а към самата себе си съм двойно по взискателна.

"Лововете са известни с това, че ще направят и невъзможното, за да те накарат да се почувстваш като нищожество и то без да използват нито една обидна дума. Боравейки си с изопачени и представени по грозен начин факти, представителите на тази зодия стъпкват всяко самочувствие. Хубавото е, че от време навреме им проблясва някакво състрадание и можеш да се разминеш и по-леко, но едно е сигурно – ще ти дадат добър урок."


И това си е така. Фактите са неоспорими.


По принцип не се разбирам със Скорпиони или поне това е стереотипа. Лъв и Скорпион= на война! При мен обаче само от части е така. Най-добрата ми приятелка е Скорпион и се разбираме чудесно. Мислим еднакво, чувстваме еднаква, възприемаме хората еднакво. Баща ми също е Скорпион и тук вече стереотипа се превръща в истина. Буквална бойна! Никога не сме на едно мнение, никога никой не отстъпва и винаги завършва с мълчание.
Разбирам се перфектно с Риби. Везните са ми малко...малко...стани. За Овен да не чувам...ужас! С останалите зодии бих казала, че съм в добри отношения, но всичко зависи от държанието им към мен.


avatar
Minzyy
VIP

Leo
Брой мнения : 1084
Точки : 901
Join date : 02.05.2012
Години : 20
Местожителство : Там, където денят среща нощта...

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by ·٠•YulSeya٠· on Съб Апр 12, 2014 4:32 pm

Радвам се, че и ти дойде в темата ни! Като Рак в асцедент Скорпион мога да ти кажа, че главно е защото и двете страни се конкурират и аз лично обожавам да споря и именно за това и конкурентите - бестито ми е Лъв. Стига да се намери начин посредата без бой тея знаци могат много добре да се разбират както каза за твоята приятелка. ^-^

Та, намерих това и реших, че просто трябва да се посмеем! :Д

"6:00: Девата се е събудила и преди да се изкъпе, измива цялата баня. След като си е измила зъбите, четката за зъби я прибира в стерилна торбичка на специално място... далече от четките на останалите й съквартиранти!
6:15: Козирогът става и изключва бойлера, свършила е нощната тарифа на тока.
6:20: Водолеят излиза на сутрешен джогинг.
6:30: Везната и Лъвът пред огледалото ще се сбият за хидратиращия крем и гела за коса.
6:40: Телецът закусва Nutella със супена лъжица.
6:45: Стрелецът става и отново включва бойлера!
7:00: Ракът прави сандвичи, Девата изцежда фреш. Близнакът все още е в леглото и на телефона си проверява пощата, Facebook, Twitter и Instagram.
7:05: Скорпионът разбива вратата на банята - Везната излиза смъртно обидена с несесера в ръцете.
7:10: Овенът става и пуска хронометъра.
7:11 мин. и 45 сек: Овенът е изкъпан, облечен, обут и маха от стълбището. Изключва хронометъра.
7:15: Телецът с лъжицата стърже по буркана. Няма повече Nutella.
7:20: Везната и Лъвът пак се сблъскват пред огледалото, последен шанс да се погледнат и да се възхитят сами на себе си преди да излязат.
7:30: Водолеят се къпе със студена вода. Козирогът пак е изключил бойлера.
7:40: Всички излизат.
7:45: Близнакът се връща, забравил е един от 3-те си телефона.
7:50: Близнакът пак се връща, забравил е портмонето си..
8:00: Рибата се събужда и разбира, че са я оставили заключена в апартамента."
avatar
·٠•YulSeya٠·

Cancer
Брой мнения : 164
Точки : 22
Join date : 03.07.2011
Години : 21

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by Zoyyi on Съб Апр 12, 2014 10:17 pm

Е, това беше много забавно! Аз също съм почитател на зодиите като отмъкна сутрешния вестник от баща ми първата ми работа е да си видя зодията за деня. Наистина понякога има верни неща. Та моята зодия е овен с асцендент лъв. Попринцип не обръщам голямо внимание на зодиите на околните и за това не мога със сигурност да кажа кои зодии ме дразнят, но със скорпиона сме на приливи и отливи има моменти, в които се разбираме, защото отстъпвам и имам биволски нерви, но в други, когато нервите не издържат и ги цапна с пепеливия си език и ги заболява доста. По-горе написаното, че като те " ужилят" ще се помни дълго, вярно е. Просто скорпионите искат винаги да са прави... Имам и приятелка Рак, която напълно отговаря на самоувереността и самочувствието и доста често не си пести думите и се поддава на емоциите.
 
Хората с Асцендент Лъв са магнетични и привлекателни, бързо стават център на внимание ангажирайки околните. Артистичното им поведение е насочено към улавяне на чуждите погледи и внимание, те държат на всяка цена да бъдат забелязани и оценени положително, да се изтъкнат добрите им качества. Имат твърде шармантно поведение и не пестят жестове и пози, за да бъдат видяни, притежавайки безспорен нюх за това, което би се харесало. Те са хора, които изучават вкусовете на хората около себе си и предпочитат да се обграждат с такива, които имат особено положително отношение към тях.
Те са хора способни да материализират идеите си, довеждайки ги до нещо осезаемо, впрягайки цялата си енергия. Пътят който извървяват между идеята и реализацията винаги е много къс, обичат бързо да виждат резултати, планират кратко и според приоритетите си, без да се бавят преминават към действие. Те са добри вдъхновители и могат да фокусират усилията на много хора в конкретна цел.

А, относно и това, че не харесвате особено овни се надявам да се погодим.  :D


avatar
Zoyyi

Aries
Брой мнения : 1031
Точки : 24
Join date : 24.07.2013
Години : 18
Местожителство : Шумен

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by ·٠•YulSeya٠· on Съб Апр 12, 2014 10:45 pm

Ще се погодим няма как! :Д Доведеният ми татко е Овен и много добре се разбираме, но има моменти дето така ми се иска да го гръмна..., но не мога защото и рогат овена си е ангелче и винаги ти тече на помощ, а аз не забравям доброто и злото. :Д Ама като започнете овните да си раздавате многознайните съвети и... :Д Понякога са полезни де. :ДДД

Намерих една влогърка в ютуб и просто непременно трябва да я споделя, от доста време ми е наум. :Д

avatar
·٠•YulSeya٠·

Cancer
Брой мнения : 164
Точки : 22
Join date : 03.07.2011
Години : 21

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Зодии! :)

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


Създайте нова тема   Напишете отговор
 
Permissions in this forum:
Можете да отговаряте на темите